Fata mea asta este cea mai mare greseala a parintilor cand se baga in relatia copiilor ptr.ca cu cat i-ai interzice cu atat face mai mult, e bine sa se bage doar cand e cazul nici decum la o asa poaveste ca ata vorba aia au trecut 9 luni deci ceva este un pic serios intre voi,ca mama ar trebui sa-ti dea sfaturi ncidecum sa te alunge prin vorbele ei asta pentru, ca inca nu isi da seama ca tu ai ajuns la adolescenta si reactioneaza ca si cum ai fi copilul ei si trebuie sa te protejeze, dar o sa vina si ziua aia in care puii o sa-si ia zborul asta trebuie sa fie constienta...parerea mea este sa nu ii dai importanta la ce-ti spune dar sa nu faci greseala sa pleci de-acasa fiindca nu se stie ce se poate intampla intre tine si iubitul tau la inceput toate-s bune si frumoase dar nu ramane asa toata viata,intr-o relatie cu cat inaintezi cu atat persoanele se schimba, dragostea dispare nu dispera si in cel mai rau caz daca nu ai o solutie i-ati inima in dinti si discuta cu tatal tau despre situatzie poate el va fi in masura sa iti dea sfaturi si te va ajuta ca asa se c-am intampla de obicei cand nu-i unul e celalalt sper sa-ti fi fost de folos, succes!
El este major iar tu inca esti un copil.Asa ca ascult-o pe maica-ta.Are dreptate. Dupa ce implinesti 18 ani faci ce vrei.Si el poate avea probleme.Relatii cu minora.
Buna! mama ta nu este te acord cu aceasta relatie a ta pentru ca tine pre mult la tine si nu vrea sa te lasa pe mana oricui. dar chiar si daca te dispera situatia asta nu trebuie sa fugi de acasa. De ce ai fugi? Vrei ca mama ta sa creada ca el te-a facut sa fii asa? mai bine nu...eu zic sa il prezinti si sa ii spui ca poate avea incredere in tine iar daca nici asta nu merge incearca sa il rogi pe prietenul tau sa ii spune mamei tale ce fel de om este... sper ca te-am ajutat! =)
Nu te desparte de el daca il iubesti ci doar zii mamei tale ca te`ai despartit de el dar voi va iubiti in secret.
Multumesc pentru.raspunsuri.Mi-a fost greu sa aleg raspunsul castigator.Nu stiu ce s-a intamplat cu mama mea.inainte ma sustinea in tot si spunea ca atunci cand eu sunt fericita este si ea dar ea nu-si da seama ca eu alaturi de prietenul meu sunt fericita.
Imagine live cu psihologul roman care da rezultate in materie de relatii cu familia, priviti-l: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Si eu asa sunt...sunt cu un baiat de 21 ani, si ne merge foarte bine relatia, dar mama mea nu stie nimic despre noi, poti sa eu spui ca nu mai sunteti impreua, si va va lasa in pace Bafta in continuare
Gadeste`te ca mama ta are dreptate esti putin cam mica pentru el dar ideea este ca daca va iubiti ve`ti trece peste toate dar ai grija si nu fa ceva de care sa iti para rau mai tarziu Dovesdeste`i mamei tale ca poate avea incredere in baiatul asta BAftaa si ai grija ce faci:*