Vreau sa iti spun doar ca daca ai 15 ani nu inseamna ca esti ciudata sau ca esti mica pentru o relatie. Poate unii dintre acei baieti sunt atrasi de tine dar nu ti-au spus.din diferite motive. Ideea este urmatoarea: daca tu iti doresti o relatie cu un baiat care ti-a spus ca te place atunci e ok! Nu aveti decat sa fiti impreuna. dar daca tu vrei sa fi cu unul dintre ei doar pentru faptul ca nu ai avut o relatie nu e deloc ok! Ai rabdare si cauta sa fii pregatita pentru ce urmeaza. Stiu cat de urat e sa vezi cupluri fericite si sa iti vezi prietenele ca au iubiti dar mai stiu ca nu e deloc ok sa ranesti un baiat pentru simplul fapt ca vrei sa te simti in rand cu lumea. Un baiat nu merita asta, oricate s-ar spune despre baieti. Cu sentimentele unui baiat nu te juca! Este un sfat din suflet pentru ca exact prin asta am trecut eu. Si oricat de greu pare, roaa s-a intors dupa 6 ani de zile si e al dracu de trist sa vezi cum te poate trata un baiat de care ti-ai batut joc. Uita-te daca vrei la intrebarile mele daca esti curioasa de asta! P.S.: asculta-ti inima, uita de ratiune!:-)
Nu te-a catalogat nimeni. Ai inteles tu gresit formularea. Dar nah, se mai intimpla.
P.S. Apropos de fete bune, m-am uitat pe FB - bucura-te de copilarie cit mai ai din ea si nu te prosti cu machiajul. Iti strici tenul degeaba.
Da, esti prea disperată să ți-o tragi, mai lasă prostiile, ești numai o copilă, nu mai crede în minciunile băieților că sunt și bunăciuni de 20 de ani singure.
Iti multumesc. Oricum nu am de gand sa fiu cu un baiat doar asa dar eu am intrebat daca este ceva gresit la mine. Nu a/si putea ranii sentimentele unei persoane! Nu imi sta in caracter! Peace!
Ce sa iti mai cer? Cred ca nu ai inteles care este intrebarea mea! Nici nu se pune problema sa fac sex daca nu am avut un iubit niciodata, mai ales la varsta asta. Dar cu oameni ca tine oricum nu se poate discuta! Daca vreau un iubit nu inseamna ca trebuie sa fac sex cu el. Sa iti fie rusine!
Nu prea ma machez, doar cu rimel. La ocazii ma mai dau cu fond de ten dar in ziua de zi cu zi doar rimel.
Daca nu tintesti mai sus (ca virsta ma refer), iti spun din experienta mea ancestrala ca majoritatea baietilor "ne-golani" de virsta ta considera ca fetele care se machiaza viseaza prieteni mai in virsta. Chiar si simplul rimel te face sa pari mai in virsta. Nu mai vorbesc de full makeup. Un zimbet face cit o tona de machiaj, rimel, ruj si alte alea.
Da, poate ai dreptate dar aici unde locuiesc eu baietilor le plac fetele care se dau cu rimel. Nici prea prea nici foarte foarte. Si nu vreau sa atrag privirile celor mari dar nu sunt eu de vina ca ei se uita la mine. Nu conteaza doar make/upul, conteaza si cat esti de dezvoltat si de matur in gandire!