| Dyenutza159357 a întrebat:

Am 15 ani si o problema care tot imi sta pe suflet. As dori sa va impartasesc. Mama mea pleaca anual din tara, cate 6 luni. O face pentru mine dar mie extrem de dor de ea. Nu vreau sa se intoarca din strainatate pentru ca ne este greu dar. vreau un mod sa-i arat ca lipsa ei chiar imi face rau. Uneori gandesc ca sunt doar un copil si cresc singura. Fara sfaturile sale care mereu au fost geniale. PS: Stau cu o matusa foarte rea. puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca raspunsul l-ai dat singurica.
faptul ca locuiesti cu matusa care dupa parerea ta e foare rea, te face sa te duci cu gandul mai des catre mama ta... poate matusa este severa din cauza ca are grija ta si nu vrea sa patesti ceva rau, mai ales ca mami tau te-a lasat in grija ei nu? probabil te simti incatusata, tu vrei sa ai libertate ceea ce matusa nu ti-o acorda.e bine totusi ca are grija ta si ca nu te lasa in voia sortii.ori tu nu ai dat prea multe detalii..incearca sa imi lasi un mesaj privat sa vorbim mai mult si poate te pot ajuta cu ceva sunt mama si te inteleg..nu ezita sa imi lasi un mesaj
O zi frumoasa sa aihappy

6 răspunsuri:
| usernamealy a răspuns:

Ati putea vb pe skype. gratis si o poti si vedea daca are webcam happy

| ellutza a răspuns:

Cu siguranta nu o sa o poti impiedica sa mai plece deoarece problema banilor este foarte grava in Romania, nu sunt servicii iar daca se gaseste ceva e foarte prost platit. Ar trebui sa vorbesti cu ea sa te lase la bunici sau la alta ruda cu care sa te intelegi bine si sa caute o retea de telefonie avantajoasa sa puteti vorbi zilnic. Cu siguranta te va ajuta mult. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga noastra colega, in susul paginii o sa vezi ca scrie COMUNITATE, dai click acolo si o sa-ti apara un chenar unde trebuie sa scrii TelefonulCopilului, acolo vei gasiti experti care sunt mult mai in masura se te ajute decat noi, te inteleg si imi pare rau, cauta sa intelegi ca mama ta iti vrea binele dar vorbele mele sunt de prisos, incearca ce ti-am scris eu si-ai sa vezi ca e bine

| pastru009 a răspuns:

Buna Denisa. Putem discuta problema ta pe privat(mess)? Uite id-ul meu: horatiu. dumitru@yahoo.fr
Daca ma contactezi vei avea numai de castigat, crede-ma.Nu prea poti oferi sfaturi care sa te ajute de nota 10, deoarece nu iti cunoastem problema 100%.

| pastru009 a răspuns (pentru pastru009):

Horatiu.dumitru@yahoo.fr
Fara acel spatiu. big grin

| Axel22 a răspuns:

Pai daca matusa ta e asa rea, sa dsicuti cand vine mama ta cu ea! Ca e matusa ta aia, nu dusmanul tau!