| Alisa5644 a întrebat:

Bună.Am 16 ani eu nu ma prea înţeleg cu bunica mea adica ea nu ma suporta şi mereu îi zice parinţilor mei ca ei îmi ofera mai multa libertate decât trebuie pentru vârsta mea da asta e adevarat dar nu trebuie sa se bage bunica în creşterea mea. Dupa parerea voastra e normal sa se bage? Ce sa fac ca ea sa ma lase în pace?

3 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Nu este normal. Parintii tai sunt singurii responsabili de cresterea si educatia ta. Este batrana si este limitata. Nu ai ce face decat sa ignori. Vorbeste cu parintii tai ca acestia au autoritate si ar trebui sa o faca sa te lase in pace. Nu stiu cat de mult va reactiona daca vei vorbi cu aceasta, te vede ca pe un copil si nu prea te va baga in seama, parerea mea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e normal. Parintii ar trebui sa fie resposabili pentru educatia copiilor, nu bunicii

| Florea_Maria__YPcT a răspuns:

Pur și simplu vorbește cu ea și explica-i ca ești o Adoslecentă care vrea doar să se distreze, să iasă la o plimbare să meargă să vadă un film, să mănânce în oraș și ca nu mai este acum cum era pe vremea ei și ca toți adoslecenții fac ce vor ei fiind maturi, spune-i ca părinții tăi te lasă să te distrezi și spune-i ca ar trebui să gândească diferit în ziua de azi, deoarece alții sau altele de vârsta ta fac lucruri mult mai rele, se drogheaza, umblă după băieți și chestii
Pstongueupici cu sclipicikiss