Prin ''normala'' ma referla faptul ca nu am putut primii educatia necesara, si sfaturile pe care poate bunica mea nu le stie
Grea situatia...eu zic sa nu fugi de acasa la prietena ta deoarece e posibil sa fie anuntata politia "disparuta" bla bla bla..pana la urma tot te gaseste si vor fi trasi la raspundere parintii fetei, deci nu o pune intr-o situatie grea, mai ales ca inca esti monora.Asta este viata, nu ai ce sa faci. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca mama ma uraste, tata e golan..gaseste-ti un prieten, incearca sa gasesti aceasta dragoste in altcineva, intr-o prietena foarte buna pe care sa o consideri o sora etc etc..Nici la protectia copilului sa nu suni deoarece acolo in plasament ve duce o viata muult mai grea decat cu bunica ta.
Alteceva nu mai stiu ce sa zic. Sper totusi ca te-am ajutat intr-un fel sau altul.
Penru moment incearca sa rezisti sa stai cu mama ta, nu o provoca sa ajunga iar la bataie si nu ai decat sa speri sa treaca repede timpul si sa stai tot cu bunica ta mai tarziu.