| BuzincuMihai a întrebat:

Buna, am 16 ani și ași vrea sa aflu care este tatăl meu, mama nu vrea sa imi spuna si nici neamurile, cum aș putea sa aflu?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate nici ea nu stie. Cere-i certificatul tau de nastere ca ar trebui sa scrie acolo.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu se afla in certificatul de nastere? Trebuie sa fie in copie la scoala!

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa scrie pe certificatul tau de nastere!

| Lioana a răspuns:

Din certificatul de nastere. Cauta-l intre actele mamei daca nu l-ai vazut inca.
Daca nu e trecut acolo atunci doar mama ta poate sa-ti dea raspunsul. Nu ai alta solutie. Tu ai putea sa te interesezi de la prietenele ei cu cine umbla ea cu 9 luni înainte de a te naste tu. Daca a fost o relatie de durata ai sanse sa afli cine a fost. Daca cu tatal tau mama ta a avut doar o aventura de o noapte atunci nu poti afla nimic.

| Yuoia a răspuns:

Presupun ca in certificatul de nastere ai o liniuta la numele tatalui.
Neamurile poate chiar nu stiu. Mama ar trebui sa-ti spuna. Daca stie si ea. Ca daca a facut sex cu mai multi...
Sunt femei care fac greseala asta dintr-un orgoliu prostesc. Si apoi descopera ca fratii fac sex intre ei. Copiii se simt atrasi ca fratii, dar confunda asta cu dragostea.
Daca mama nu a declarat in acte cine iti este tatal, nu ai cum sa afli din alta parte. Doar de la ea.