| Lenakathrynnn a întrebat:

Bună,am 16 ani și mama mea mă tot amenință ca sună poliția și mă duce la casa de copii pentru simplul fapt ca îmi pun cercei pe față și mă îmbrac mai Emo să zicem,poate să facă lucrul ăsta? Adică e un motiv prostesc să facă asta și nu stiu cine ar putea fi de acord cu ea,pe lângă asta relația mea cu ea e îngrozitoare, ascundem lucruri unu de altul, toată ziua ne certăm și ne înjurăm și nu stiu parcă casa de copii nu sună așa rău decât să stau cu ea și mă întreb cum e acolo dacă e urat poate să îmi spună cineva

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ascult-o pe maica-ta si lasa tâmpeniile.
Daca vei ajunge la casa de copii, traiul cu maica-ta, acolo unde iti este locul la varsta ta, va fi RAI.

| LisaJulie a răspuns:

Cum adică de îmbraci mai emo, detaliază, te și vopsești ( in căzut ăsta lasa vopsitul la 16 ani ca o sa chelesti)

| Madaxo97 a răspuns:

Asculta de mama ta mai bine că felul asta al tău de a te exprima stil emo nu te ajută cu nimic în viața, nu îți pune mâncare pe masă. Lasă prostiile și învață mai bine. Dacă chiar vrei să vezi cum e la casa de copii, continua să o superi pe mama ta si vei vedea cum e, o să regreți și o să implori să te întorci înapoi.

| 1onurSimion a răspuns:

Dacă a-și fi fost părintele tău ai fi îmbrăcat ce vrea inima ta și sufletul tău punct. Indiferent ce purtai și îmbrăcai tot copilului meu ai fi și vei rămâne ori cum te-ai îmbracă orice ai purta și vrea mușchii tăi.

| eliancodrut a răspuns:

Da, poate sa te dea, dar nu la casa de copii ci la un centru de reeducare, care este ca un fel de inchisoare mai blanda.

| Silwian a răspuns:

Se pare ca nu ai tata..si traiesti doar cu mama. Probabil nu aveti o viata grozava niciuna dintre voi! Tu te ai afundat in Emo. iar mama ta vai de ea. Te a pierdut de ceva timp.N ai idee prin ce poate trece mama ta! doar cand vei avea si tu propriul tau copil si se va comporta exact cum te comporti tu cu mama ta!

| elennaionela14 a răspuns:

Nu poate
Adica poate sa sune
Dar nu o sa fie luata in seama
Sau reclamatia (politia) se poate indrepta impotriva ei.