| minnye a întrebat:

Buna:*Am 16 ani si sunt cu pr meu de aproape un an si ne certam mereu datorita faptului k ne intalnim f rar. el zice ca ma iubeste, k sunt cea mai importanta persoana din viata lui. k nu ar renunta niciodata la mine. dar totusi f rar imi zice sa ne int. locuim in acelasi oras. dar in cartiere diferite.sadne intalnim de cateva ori pe luna(2-3)nu stiu ce sa fac.sa mai raman sau nu cu el.multumesc mult de tot:*:*

Răspuns Câştigător
| buburutza a răspuns:

Puiu meu, la 16 ani tu iti faci astfel de probleme? In primul rand la varsta asta tu trebuie sa iti faci cati mai multi prieteni, sa cunosti cati mai multi baieti(cu care nu te sfatuiesc sa ai relatii sexuale)sa capeti usor usor experienta de viata. Daca te cramponezi doar langa unu cu care nu te vezi nici foarte des, ce te faci? Cum poate sa te iubeasca cineva care nu vrea sa te vada decat de cateva ori pe luna? Deci fii Fata isteata si lasa-l. Iti doresc sa ai parte de dragoste adevarata!

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, desi va iubiti, el e clar ca te iubeste, totusi asta va poate indeparta si va poate raci sentimentele, incearca sa vb cu el si fa tot posibilul sa va vedeti cat mai des...

| bunica a răspuns:

Esti asa de tanara, daca te iubeste sa vina sa te vada, ce-l dor picioarele sau nu are bani de autobuz? nu cred ca te iubeste suficient sa faci sacrificii pentru el.nu ceda in fata lui ca nu este singurul baiat din orasul tau, esti prea tanara si baietii sunt foarte vicleni pana obtin ce vor.

| mioara a răspuns:

Mutate cu el

| cotzobel a răspuns:

Poate ca e ocupat de aceea eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el. spune. i ce te doare si poate veti ajunge la o solutie...comunicarea e foarte importanta intr. o relatie.

| petitdreamer a răspuns:

In primul rand e mult prea rar de 2-3 ori pe luna... exagerat de rar... daca erati din orashe diferite, te credeam...cred ca el face ceva ce nu vrea ca sa afli tu...

| eeeeeeeeee a răspuns:

De 2-3 ori pe luna? vai! nu e de bine.parerea mea e ca atunci cand tii la cineva vrei sa-l vezi cat mai des.incearca sa-i refuzi invitatia data viitoare, sa vezi ce se intampla.

| oana16 a răspuns:

Deci mie imi vine sa "mor" cand nu ma int cu pr meu vreo 2 zile si sta la 10 km de mine, nu stiu cum rezisti asa...cheama-l tu in oras, la un suc( nu o sa-ti fie nimic daca faci cinste o singura databig grin), sau chiar in parc la plimbare...sau unde va place voua sa mergeti. Daca refuza nu stiu ce sa zic...ar trebui sa pui capat relatiei!