| Melisa450 a întrebat:

Bună, am 16 ani, tata a fost plecat in străinătate la munca, a venit acasă acum o săptămână. Eu sunt foarte fericită că a venit, sunt mai atașată de el decât de mama doar ca tata e prea protector cu mine. Uneori și când stau cu băieți chiar dacă sunt cu fratele meu mai mare îmi zice să îi spun lui dacă cineva îmi face ceva.Ce pot face să îi demonstrez ca sunt responsabila și pot avea și singura grija de mine?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa mai lasi talentele si sa fii mai serioasa, atunci se poate vedea ca esti "mai" responsabila.

| 1onur a răspuns:

Tatal tău știe ce poți și cât îți poți purta de grijă.Dar tatăl tău știe și câtă putere poți avea să-ți porți de grijă. Afară este multă lume rea multă murea Dușmănos mulți oamenii bolnavi cu gândul cu mintea cu intenția cu fapta iar adunându-le pe toate la un loc va da rezultatul unui "om" fără Dumnezeu iar asta însemnând că poți vedea tot râul din lume de la asemenea "om". Tatăl tău știe ce pericol poate veni asupra ta dacă nu-l asculți si nu-ți asculți mama. Nu ai putera de a înțelege de a vedea de a ști cât de nedreaptă poate fi viața cu tine din cauza omului fără Dumnezeu.