| ScuzátímíTálëñtulAstáMíëDëfëctul a întrebat:

am 16 anii si am un prieten la casa vecin cu mine noi doi ne placem foarte mult are aceeasi varsta cu mine, dar lui ii e teama sa fim iubiti. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| vanessa_6993 a răspuns:

Buna! pai cred ca el e un baiat timid si ii e cam teama sa fie cu tine ar trebui sa faci tu primul pas gaseste un moment bun si saruta-l si spune-i ca daca va iubiti trebuie sa riscati sa fi-ti impreuna dar stii tu eu cred ca are un motiv drept pentru care ii e teama sa fie iubitul tau vorbeste cu el si afla ce gandeste bafta!

10 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Fiti prieteni nu iubiti aveti tot timpul sa fiti si iubiti

| AndreYoman a răspuns:

Si de gramatica ta nu ii este teama?
Pe mine ma inspaimântă. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva nou pentru el poate! Ar fi bine sa-l sustii si sa-l indrumezi un pic! Baietii sunt c-am rusinosi, timizi cind e vorba de dragoste, mai ales daca e prima! Crredema!
Succes

| TheExpert01 a răspuns:

Spune-i ca nu ar trebui sa ii fie teama sa fiti iubiti!

| danyceltare a răspuns:

Du-te cu el la film iesi cu el in oras.Fa in asa fel incatsa nu-i mai fie teama.

| IngerashCuBombonele a răspuns:

Hey. demonstreazai ca il placi fff mult si spune-i ca vei fi mereu langa el orice se va intamplaa. j ca nu are de ce sa ii fie teama pana la urma uh esti fata nu el. nu?smugsmugsmug succes!

| mafio0 a răspuns:

Lasa-l pe el sa vina la tine! Nu trebuie sa fugi tu dupa el. Trebuie sa-l faci sa te placa...prin felul prin care te imbraci sau prin zambete etc... succes

| LoRyAnNa_3715 a răspuns:

Pai...spune-i ca daca te place cu adevarat va trebui sa demonstreze prin simplul fapt ca accepta sa fiti impreuna spune-i ror ce simti si o sa se deschida si el...zii ca tu vrei o relatie si atunci se va implica zic eu.

| roxana_4862 a răspuns:

Buna! atata timp cat va iubiti de ce sa ii fie teama? Poate ca se ascunde de cineva sau ceva.Sau poate are motivele lui si tu ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrrebi ce are de gand ca asa o sa suferiti.Deci vorbeste cu el si numai de la el poti afla si atunci iti vei da seama ce trebuie sa faci

| aresgood a răspuns:

Ial de gat si sarutalwinkingwinking