anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani... si 6 luni de cand m-am despartit de prietenul meu. Am fost impreuna 7 luni, ne-am certat, dar el a vrut sa incercam iar. Nu a durat decat o luna de zile, iar eu i-am eu i-am pus capat...Il iubeam, dar nu puteam continua in acel ritm. Pana acum 2 saptamani nici unul dintre noi nu a avut pe altcineva. Prietenul meu actual si prietena lui sunt colegi de clasa. nu stiu ce sa zic, nu am intervenit in relatia lor, a mea este in continua alunecare, nu ma potrivesc cu tipul actual. Il vreau inapoi, desi cateodata ma indoiesc si alteori cred cu disperare ca il pot intoarce din drum. Suntem ca doua picaturi de apa. Si am nevoie de el. HELP! :*

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Daca nu te potrivesti cu el de ce il mai vrei inapoi Daca-l vrei inapoi du-te dupa el Nu te inteleg iarta-ma

| tpu2011_1353 a răspuns:

Se intampla draga mea.sunteti nehotarati.Cel mai bine cred ca ar fi sa discuti cu el serios si sa vezi ca intre voi mai poate fii ceva, fara sa va raniti parteneri actuali.Mult succes.

| Demika a răspuns:

Si eu ma cert si ma impac cu fostul meu pprieten de multe ori...acum suntem din nou pe pnctul de a fi impreuna...ar trebui sa-i spui ca inca mai tii la el:X:*, bafta!