| Andy091193 a întrebat:

Am 17 ani si am o mica problema, nu mai pot suporta sa stau acasa. Nu stiu de ce! Parca as vrea sa plec undeva departe si sa nu ma mai intorc niciodata... poate vi sa intimplat si voua asa ceva. Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| alexflor87 a răspuns:

Cred ca orice tanar la varsta asta se gandeste macar o data ca s-a saturat si ar vrea sa plece de acasa. E normal la aceasta varsta. Nu stiu cum sunt parintii tai si in ce legatura esti cu ei, dar stiu ca bine este sa stai acasa langa familia ta. Nu ai unde si cum sa te descurci singur, in primul rand, iar in al doilea rand nu vei gasi liniste si fericire plecand de acasa. Iti vei lua alte probleme pe cap. Cu timpul vei trece si peste aceste probleme si idei.

12 răspunsuri:
| xLovlySmile_3448 a răspuns:

Pai gaseste ceva distractiv sa faci
De exemplu vorbeste cu prietenii pe mes
Sau nu mai sta in casa
Du-te pe afara stai cu prietenii
Nu stiu gaseste ceva de facut

| dutza_8958 a răspuns:

Da te inteleg perfect mi s-a intamplat si mie dar cel mai bine e sa te gandesti mai bine la ceea ce vrei sa faci si ce crezi ca e mai bine pentru tine succes sper ca ti-am fost de folos!

Răspuns utilizator avertizat
| king4aday a răspuns:

Asteapta sa termini scoala, dupa aceea poti pleca in alt oras la facultate. Nu prea inteleg, ce te poate face sa renunti la siguranta oferita de parinti? Ai probleme cu ei?

| Ecea a răspuns:

Mai asculta muzica, citeste o carte, invata ceva.Trece timpul.

| Cum0Cheama a răspuns:

Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci o greseala pe care o sa o regreti mai bine mai asteapta pana o sa faci vreo nu stiu 19 - 20 si atunci iti iei un apartament ceva si stai singur :d... sper ca te'am ajutat!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

@Ecea nu-i mai zi si tu sa asculte se vând albumele lu'
guță.//

| Flav a răspuns:

Ma rog, la ce poza ai, mari asteptari nu prea am de la tine.
Sa pleci de acasa? Ok, si cum te vei intretine? Ai unde sa dormi? Ai bani de mancare? Ai bani de igiena proprie? E usor sa pleci undeva, dar mai greu e sa si rezisti.

| costis a răspuns:

Stai acasa si fa orice, in afara de ierburi, talharii si violuri. Cred ca nici aloolul nu e bun ca iesire. De plecat merge, dar la munca, si dupa ce o sa ai o cel putin o calificare, altfel iti rupi oasele. Mai ai rabdare. Insa chestia cu "sa nu mai intorc niciodata" nu e in regula.

| Ecea a răspuns:

Pai daca asculta guta cred si eu ca nu sta in casa.
Si eu daca as auzi guta toata ziua m-as duce departe de lume(cred ca am si facut-o deja).
Ma gandeam la o muzica clasica,un bluse,un jazz,o carte buna.
Eu uit sa mai ies din casa,pierd notiunea timpului ascultand muzica, citind, etc.

| lovelife_4032 a răspuns:

Da eu si mie de cand eram mica nu stiu este un sentiment pe care toti il au in dezvoltare proprie si mie tot asa imi vine de duca tot timpul parca am un spirit nelinistit care nu-si gaseste linistea oriunde ar fi nu stiu cred ca ii ceva genetic.

| anamaria_3893 a răspuns:

Te inteleg...depinde f mult de parinti.