Îți zic eu cum ar reacționa. Nu bine. Și nici nu ar avea de ce. Tipul ăla de 26 de ani probabil nu a putut să cucerească o fata de vârsta lui și te-a găsit pe tine. Daca tu aveai 24 și el 33 era cu totul altceva, pentru că erai mult mai în măsură să îți dai seama daca el te iubește cu adevărat sau vrea doar sa profite de o adolescentă imatura.
Și nu, orice ai zice, nu ești suficient de matură ca sa vezi dincolo de intențiile cuiva care era adolescent când tu terminai grădinița. Nu o zic ca pe o insultă, e doar lipsa de experiență.
Desigur că sunt și excepții, evident că nu am de unde să-l cunosc pe "alesul tau" dar așa cu datele pe care le-ai oferit tipul e dubios. Nu incepi o relație cu o fată cu aproape 10 ani mai mica, ce mai e și MINORĂ.
Daca eu as fi tatăl tău nu as fi de acord nici în ruptul capului cu relația asta, la vârsta pe care o ai acum. Daca te iubește așa de mult te-ar aștepta până ai avea și tu macar 20-21 de ani.
Sunt și relații ce funcționează chiar dacă exista o oarecare diferent de vârstă, dar tu ce trebuie sa faci acum e sa ai grija și sa analizezi bine situația.Adica sa cunoști bine baiatul, sa vezi ce dorințe și planuri are și după ce îți dai seama ca e ceva serios sa le spui părinților.Cu toate ca la 17 ani nu îți recomand să îți faci o relatie atât de serioasa încât sa plănuiești cunoașterea "socriilor".
Las-o asa deocamdata. N-are rost sa creezi discutii. Mai ales daca ai libertate de miscare si nu te freaca la cap cu intrebari. Oricum, cand va deveni absolut necesar sa le spui, incepi cu parintele mai relaxat, cu cel mai destupat la minte. Daca ti-l faci aliat, o sa fie mai usor si cu celalalt.
Sa nu te implici cu un barbat atat de batran, fiindca relatia nu are viitor fericit si nici de durata.
Cauta-ti un prieten de anisorii tai, mai copilareste alaturi de el.
Parintii tai stiu foarte bine de ce te tin din scurt, tocmai de frica asta, sa nu faci lucurui rele pe ascuns... cum de altfel le faci si cu siguranta vei regreta asta. Aici nu-i vorba sa fii deschis, ca tu nu ai habar ce necazuri te pot paste cand te incurci cu barbati atat de "batrani" si doamne fereste, sa nu fie un proxenet care se comporta ultra-frumos cu tine, doar ca sa te convinga sa-l uremzi si el sa te vanda peste hotare, pe piata de prostitutie.
Asculta-ti parintii, ca stiu ei mai bine cum sa te protejeze.
Daca ai 17 ani est aproape majora, deci mai ai foarte putin si ai tai nu mai pot sa faca nimic in privinta asta. deci nu le spune nimic, dar asta presupune ca esti atenta la persoana de langa tine.
Decizia trebuie sa fie intotdeauna la tine. Succes.