| cosmin986522 a întrebat:

am 17 ani si nu am noroc la fete sad. Simt ca nici o fata nu ma place si mereu sunt singursad. Ce ar trebui sa fac sa-mi gasesc si eu prietena?

11 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Sa stii un lucru:ceea ce credem chiar noi despre noi insine,ne determina viata; daca tu vei crede mereu ca n-ai noroc,ca nimeni nu te place si te vei comporta ca atare,retragandu-te in singuratate, adoptand o atitudine lipsita de curaj si incredere intine insuti, asa va fi.Incepe prin a-ti spune:"n-am decat 17 ani,am toata viata inainta si, daca azi n-am o prietena, nu inseamna ca ea nu va aparea maine."Iti spun cu absoluta siguranta ca increderrea in tine insuti si in viitorul tau e cheia succesului.Priveste-te cu atentie,descopera-ti defectele spre a le putea eventual corecta,dar mai ales descopera-ti calitatile pe care sigur le ai; si pretuieste-te tu insuti spre a fi pretuit; tot ce gandim, in intimitatea sufletului despre noi insine razbate in afara si ne influenteaza atitudinea proprie dar, subtil si pe a celorlalti.Inteleg tristetea ta, am trecut si eu candva prin asta; de aceea pot sa te asigur:acest sentiment al propriei insignifiante este trecator.Inca nu esti un om pe deplin format ci in curs de formare. Daca vei avea incredere in tine, cu siguranta ca vei depasi descurajarea aceasta si vei avea o prietena sau chiar mai multe; si inca ceva:pentru fiecare suflet ivit pe aceasta lume exista un suflet pe potriva lui; totul e sa ai incredere.Numai bine.

| Esperança a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti prea tare. ai timp si pentru fete... toate la timpul lor. si oricum decat sa iti gasesti o tipa care sa stea cu tine pe interes si sa umble si cu altii mai bine stai singur, ai suferi mai mult dupawinking ai grija ce-ti doresti s-ar putea sa primesti!

| mFlorian a răspuns:

Salut.Pana acum cateva luni aveam aceeasi problema. nu aveam noroc deloc la fete, poate din cauza ca sunt timid.Pana intr-o zi cand m-am intalnit in parc cu o colega, ne-am dat mesaje toata ziua iar dupa in urmatoarele zile totul a venit de la sine. Vorbeam toata ziua cu ea, o asculat, ma asculta si tot asa... Uite cum sta treaba nu-ti baga tot felul de prostii in cap cum am facut eu.O sa gasesti o fata pana la urma, dar cand o vei face fi tu insuti.Nu devenii ce vor altii happy

| maryusGosSu a răspuns:

Pana la 20 de ani ai tot timpul sa te saturi de fete si fetite,, stai linistit...Toate la timpul lor,asa ziceam si eu,si nu pot sa zic ca o duc bine acum, dar numai e cum a fost... Vorbeam cu un prieten, are vreo 20 de ani si el tot asa,,, la 17 ani nici nu visa la fete si acum,, ca are si carnet, numai scapa de ele.
Ce pot sa zic e sa astepti si sa fii tu insati.
Succes!
FUnda?!

| yonutz1 a răspuns:

Toate la timpul lor ma tongue

| Andr3yCzz a răspuns:

Esti prea rusinor baietas! [ 100 % asta e ] Incearca sa te schimbi.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu ele? Sa le faci sa rada? Sa le asculti?

| Queen20 a răspuns:

Buna.cea ce spui tu nu este adevarat, doar pentru ca nu ai cunoscut o fata cu care sa te intelegi bine nu inseamna "ca nu ai noroc la fete"happy.Si pentru a cuceri o fata trebuie sa fi tu, sa aveti ceva in comun.
Si nu uita doar pentru ca nu ai avut pana acum sansa sa cunosti o fata cu care sa fi o perioada indelungata inseamna ca nu erati facut unul pentru altul si trebuie sa mai "cauti".
Bafta!

| TнєFυηηуρrodαcşăη a răspuns:

Fi mai smecher, fi si tu asa ca ceilalti dur!

| Minerva_3620 a răspuns:

Dragostea vine cand de astepti mai putin! N-o mai cauta tu, ca vine singura, crede-ma!
Nu te grabi acum pentru ca toti in jurul tau au prietena sau pentru ca simti nevoia pur si simplu de a avea una. Asteapta fata potrivita si sentimentul va fi de nenumarate ori mai frumos! Nu te lasa influentat de anturaj!

| wolfy_7097 a răspuns (pentru Minerva_3620):

Un raspuns extraordinar de Inteligent, BRAVO si mersi voi tine si eu cont de el!