S-a plictisit de tine, cocosh. Asta e, se mai intampla. Oricum vad ca deja cauti fete. Succes!
Pff cam complicat de ati da seama!
Băiete, numai are rost sa te învârti după ea, e clar ca numai te vrea alături de ea dar sincer poate nu știe cum sati spună fără sa te rănească! Sincer e aiurea dar ar trebui sa vorbești cu ea si sa o întrebi foarte sincer "CE vrei de la noi?". incearca, ai sa vezi ca at vei iesi din norul ala cenusiu (confuzia), nu are nici un rost sa te amagesti singur, realitatea doare in cele mai multe cazuri dar decat sa traim asa in vise eu prefer realitatea asa ca trezeste-te poate stii de ce se comporta asa dar nu vrei sa-ti dai seama:p.
Discuta cu ea, spune-i ce durere si indoieli aia. Daca te iubeste va reactiona si iti va spune si oful ei. Daca nu cu parere de rau zic ca ceva s-a schimbat la ea si nu in bine.
Nu eşti de acord cu atitudinea ei, dar tu laşi id pentru fete?
Nu mai înţeleg nimic. Vorbeşte cu ea, spune-i că nu iţi convine atitudinea ei. Că vrei o explicaţie în privinţa asta.
Sper ca lucrurile să se reglementeze.Succes!
Cred ca are pe altul! Ce motive ar avea sa te evite, sa nu vrea sa va intalniti? Vorbeste cu ea si intreab-o daca mai are rost relatia voastra, sau ce are de gand! Daca nu vrea sa vorbiti, du-te dupa ea pe unde stii ca umbla si vezi ce face. Bafta :*
Poate chiar are treaba... vezi si tu cum se comporta. intreab-o ce are si daca poti s-o ajuti sa-si faca timp.
Iubita ta are o problema grava: ii este frica sa-ti spuna ca s-a terminat.
Multe dintre noi [fetele] trecem prin chestii din astea, dar nu tuturor ne este frica sa o spunem. Ar trebuii sa o pui la punct, sa o intrebi si sa-ti accepti situatia. Poate ai gresit [cu siguranta ai facut asta] si nu mai ai ce face.
Gaseste-ti una mai rasata, nu rasfatate de genul ei care te lasa in ceata.
P. S.: Cu siguranta ai gresit pentru ca, 'fara sa vrei', ti-ai lasat pe aici id-ul ca sa-ti cauti umar pe care poti sa plangi. Oops. You did it AGAIN!
Ti'am luat id'ul, probabil, nu mai este interesata de tine, nu poti sti, ai putea chiar sa incerci sa vorbesti cu ea, sa o intrebi ce se intampla.
Succes. Daca e ceva, vb pe mess, ca am luat id'ul tau
Pai nu mai fi,, baiati proaspat iesit din pubertate, romantic incurabil sau tot pe acolo''fii barbat ogolios nu o mai cauta desi tii la ea intr-o buna zi o sa te caute daca nu.si ter vor intreba prieteni, cum va mai merge?,, bai ma lasati am 17 ani in *** am nevoie de o cariera o facultate terminata si stragerea de,, bunuri''pentru un viitor straluci'')mai ales daca va fi intre baieti va fi supertare sa zici asta
Frate fii atent la mine deoarece nu aberez! Am patit acelasi lucru.deja are pe altulSanse de impacare sunt aprox 50%...arata-i indiferenta pentru ca asta doare cel mai mult:p Prin asta trec si eu chiar acum...Bafta
Paraerea mea e ca ori ii place de altineva, sau nu mai vrea sa continuati relatia. Da cel mai biine ar fi daca ai intreba-o de ce se comporta asa! Si spune-i ca s-a schimbat si ca vrei sa-ti spuna adevaru in fata, pana la urma ce vrea.
Succes:*
Incearca sa ai o discutie cu ea si sa-i spui ca te deranjeaza. Mai spune-i si ca nu vrei sa fii suspicios insa crezi ca are o alta relatie. Ar trebui sa o pui sa fie sincera, deoarece cred ca aman2 vreti sa fiti fericiti, tu in primul rand ca ai lamurit situatia si mai apoi si ea.
Nu mai sunt cu ea dar mersi frumos pentru sfaturi va pup:* care este interesata sa ma caute la id geo_george1993 a apropo sunt din urziceni cine e interesata sa ma caute