Naspa
Nu te-ai gandit ca poate nu esti fiica lui?
Nu stiu ma gandesc ca de asta se comporta cu tine asa
Intreab-o pe mama ta daca esti si fiica lui
Deci nu te gandi la asta, ca nu poate nu este asa cum zic eu
Nu-l baga in seama poate are si el un moment de 'criza' acum
Intotdeauna se comporta cu tine asa?
Nu mi se pare normal
Sa sti ca m-am gandit si meam pus intrebarea, oare sunt ficca lui...
Si pe mama am intrebat-o si Da sunt fica lui, si+ de asta obs eu Seaman foarte bine pe el.
SI cum zici, nu e un moment de criza deja de cativa ani buni tot moment de criza? e exagerat la el. sa sty ca nu il bag in seama dat nu pot sa nul aud de loc, si ma doar vorbele lui. chiar daca ma fac ca nu-mi pasa si ii dau pace
Salut... In primul rand imi pare rau pentru tine. Asa, un sfat... Pai, nu stiu ce sa zic dar, poate ca el e problema : Poate ca el are probleme diferite, o gramada de probleme si se razbuna pe voi.
' Lumea sufera o multime. Nu din cauza violentei oamenilor rai. Ci din cauza tacerii oamenilor buni ' - Napoleon
Poate ar trebui ca tu, SA RUPI TACEREA! Nu stiu, doar opinia mea.
Probabil ca te blameaza pe tine din anumite motive pentru care el e de vina. Ignora-l sau suna la numarul pentru abuzuri sau violenta in familie. De obicei la politie iti da numarul ala.
Nu asi putea face asta pentru ca e tatal meu. Dar violenta nu exista. el e o fire agresiva si dura dau in mine nu a dat nici o data.doar VERBAL. mereu o face si ma doare ingrozitor. Dar am zis ca mai un an rezist pana la 18 ani. oare e bine daca imi eau inima in dinti si plec de la ai mei si incerc sami construiesc asa incet, incet un viitor singura.
Eu iti zis sa stai cu capul inainte sa nu afle ceilalti de problema ta nu stiu sincer nu am cu se te ajut pentru ca nu sunt in situatia ta eu iti zis sa iti respecti tatal si sa ii demonstrezi ca poti fii altfel
minnie91 întreabă: