| Lavinja a întrebat:

Bună! am 18 ani jumătate am terminat liceul sunt într-o relație de aproape 3 ani dar părinții nu sunt de acord cu el deloc... chiar m-au obligat să renunț la el dar nu am făcut-o,ei știind acum că nu mai am nicio legătură cu el,dar noi am continuat cu speranța că vom reușii,eu aici nu mă simt fericită nu mă simt bine deloc,stau mereu în casă și nu sunt în stare să fac nimic,nu am nicio prietenă cu care să vorbesc... îl am doar pe el care mă înțelege 

Eu aș vrea ca de Crăciun să plec la el și după să mergem la muncă în străinătate, și o să le explic părinților că sunt bine alături de el și o să le arăt că sunt fericită.

Desigur dacă plec părinții o să mă urască și n-o să mă mai accepte 

Va rog frumos să îmi spuneți dacă e bine ceea ce vreau să fac?!

Răspuns Câştigător
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Daca chiar crezi ca el te va face fericit, fa ceea ce simti! Esti majora acum!

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca chiat va iubiti cadatoriti-va.Nu ai binecuvantarea Creatorului daca licuiesti cu cu evs fara casatorie.O prietena de-a noastra care si ea avea parinti care ii interziceau sa se vada cu iubitul, a organizat nunta fara sa stie parintij si a mai stat si 24 de ore dupa cuninia civila ca sa nu mai poata cere anularea casatoriei si dupa a pkecat cu sotul.Acum au 2 baieti si parintii s-au impacat cu ideea.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! De ce ai pleca din tara? De ce nu faci aici ceva? Baiatul e din alta tara sau lucreaza acolo? Voi va vedeti macar? Nu mi se pare ca ai dat detalii. Ai expus povestea cat sa para naspa parintii tai pentru ca nu sunt de acord cu relatia dar nici nu ai spus din ce cauza nu sunt de acord cu acel baiat. Probabil ca e ceva serios de nu sunt de acord, nu cred ca e ceva minor. Mai gandeste-te daca merita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Binele nu este în general și nici răul. Ei de ce îți interzic? Fac ei bine când îți interzic să trăiești cu cel pe cae îl iubești?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Care sunt motivele pentru care parintii nu il accepta?

| relian a răspuns:

Nu stiu daca e bine,as spune ca gresesti,adica daca te duci dupa ala o sa gresesti.
Cind esti indragostit nu mai vezi nu mai auzi laughing De ce spun ca gresesti? Pt ca nu ai experienta,nu stii de fapt ce vrei,desi tu crezi ca stii,dar te asigur ca nu stii inca ce vrei.
La ce ma refer? Cind nu ai experienta, Intilnesti pe cineva, te indragostesti, cum am spus nu mai vezi nimic, nu mai auzi nimic.
Crezi ca respectivul este cel cu care sa ramai toata vioata bla bla.

Ar putea sa fie asa, dar de cele mai multe ori nu este.Mai tirziu o sa vezi lumea,barbatii si o sa vrei altceva decat vrei acum.

Bine,indiferent ce sfaturi,primesti,indiferent ce iti arata unia,si daca tiar arata viitorul tau si ar iesi sa zic naspa,tu tot asta o sa faci,adica tot dupa asta umbli,pentru ca esti in linba,esti in git,cum am spus poti ramane cu el sau poti sa nu ramai,cei mai multi nu ramin,dar sunt si cazuri cand au ramas impreuna.

Parintii tai probabil lau citit pe respectiv,ceea ce tu nu esti capabila,mai ales ca esti indragostita de ala,deci aprintii tai maturi,au ceva experienta,stiu cate ceva despre oameni,probabil stiu ei ceva.

Bine ar putea ca parintii tai sa fie din aia care vor ca fata lor sa ia printu din poveste laughing aici normal ca gresesc,dar tu stii mai bine ce parinti ai,ce motive au aia sa fie impotriva.

Ce pot sa iti spun,si eu am trecut prin asa ceva laughing acum stii ce spun? A avut dreptate tata laughing dar la fel nu vedeam nu auzeam,nu aveam experienta deloc,zero,experienta sa vezi cine este partenerulexperienta sa stii ce vrei cu adevarat.

Cind esti indragostit toate is frumoase,peste ani o sa spui, pfff uite cu cine m-am incurcat, poate mai tirziu o sa vrei un batbat fara burta, cu par in cap, asta poate ca acum este asa cum vrei tu, dar peste vreo 5 ani daca o sa faca burta,chelie,atunci o sa spui ups, pai eu nu voiam asa laughing
Sau barbatii la fel fac, ia pe una, dupa vai ma duc la altele, a mea e f grasa nici nu imi vine sa ma culc cu ea laughing chiar era pe aici cineva care exact asta facuse.

Oricum noi indiferent ce spunem, pentru tine conteaza doara cei care spun ce vrei tu sa auzi laughing

| Hammurabi a răspuns:

Să presupunem că faci ceea ce ai spus mai sus iar relația cu el nu va mai merge sau te va părăsi pentru alta sau... orice altceva se va întâmpla.
Care e planul tău de rezervă? Ce vei face?

| VoidEternal a răspuns:

Sfatul meu e sa nu ajungi niciodată să depinzi de un singur om. Genul ăla de relație vine cu o presiune foarte mare la pachet care de cele mai multe ori face rău. Termina-ti studiile, gaseste-ti un job stabil, ești prea tânără pentru pasul asta. Sunt șanse mari să regreți. Și nu-ti dinamita niciodată podurile către familia ta.

| Emma30555 a răspuns:

Nu e bine. Esti prea tanara sa te inhami la munca prin straintate si viata de familie. La varsta asta mai bine mergi la facultate, te distrezi cu colegii, ai timp si sa experimentezi, prima dragoste rar se intampla sa fie si ultima mai ales la 18 ani. Daca parintii nu il plac e posibil ca ceva nu e ok, poate nu observi tu. Daca pleci cu el si nu ai nici prieteni, esti si singura, crezi ca vei fii fericita doar cu el? Poti face ce vrei dar macar ia ti un plan de rezerva in caz ca lucrurile nu merg bine sa poti sa te intorci in siguranta, sa nu depinzi de el.

| CleanHeart a răspuns:

Trebuie sa faci ceea ce simți dar ar fi bine sa ramai alaturi și de părinții chit că de la depărtare sau așa supărați cum sunt și ai grija la băiatul pentru care faci atâtea, să se merite.

| anonimuIl a răspuns:

Dacă erai fata mea EU te scoteam pe ușă acum la ora 22.53 și chemam poliția și le spuneam - luați-o pe asta și duceți-o în parc pe o bancă și voi plecați de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ai prieteni deloc, nu-i bine.Cu cine te vei sfatui daca relatia ta nu mai merge? Si daca te rupi de parintii tai si nu te vei mai intelege cu prietenul unde te vei duce?
Ar trebui să ai ceva experienta ca sa intelegi situatia dar la 18 ani oare poti lua o decizie inteleapta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu e de acord cu el? E golan, tigan?

| MotoBlitz a răspuns:

Dacă tu consideri că este un băiat iubitor, altruist și care poate să susțină o familie, du-te nu îți face griji. Dar, dacă ai si cea mai mică suspiciune că nu este in stare să te intrețină sau sa te iubească mai stai cu părinții tăi. Succes!