Ce poti face pana cand o sa poti sa iti iei un apartament? Cred ca visezi straine sau mai stii, daca ai bani, poti lua aptm si ieri, nu-i problema.
Dar daca tu esti singura, fara job, fara barbat, fara bani, ai idee cand o sa ai tu vreodata o casa sau aptm ce spui?
Cam niciodata, cam asta ar fi raspunsul.Deci taicatu bine ti-a facut. Nu te apuci sa ramai gravida, banui sa nu zic sigur nici tatal copilului nu-i cu tine, adica ai facut sex, ai ramas, ala nu-i curios de copiii si de femei sa se insoare.
In situatia asta cine este de vina? Trebuia sa te duci la taicatu inainte sa ramai gravida si sa il intrebi daca e bun sa ramai gravida si sa ramai singura fara barbat, apoi stiai c e sa faci.
Cu alte cuvinte te-ai simtit bine la frecus si nu ai avut grija sa nu ramai, acu plateste soro, vorba aia greseala se plateste, iar taicatu nu-i prost sa plateasca el pentru rahaturile tale.
Du-te dupa ala care teao lucrat, sau urmareste, vezi unde lucreaza, dupa ce nasti, te duci sa-ti dea pensie alimentara la copil.
Pentru ca tu si el sinteti de vina, nu taicatu.
Pe de alta parte taicatu nu te poate da afara din casa, asta legal. Asa ca daca vrei sa stai in casa ta, a lui taicatu, mergi la politie si spune-i ca tea dat afara.
Sa iti spun cum sta treaba. Daca mama voastra a murit, casa aia nu este toata a lui tacatu.El are jumate partea lui, iar jumate partea mamei, se imparte la tata si totii copiii.
Ca urmare tu ai acolo la caqsa aia partea ta, asa ca ai dreptul legal sa poti locui acolo.
Bine avand in vedere ca tu esti deja majora, ai 18 ani si daca nu mai esti la scoala, taincatu nu-i obligat sa te tina de mincare si intretinere, va trebuie tu sa iti cumperi mincare singura si sa platesti partea ta de apa, curent si ce mai aveti acolo.
Dar legal, taicatu nu te poate da afara, TU ai partea acolo la acea casa, asta legal.
Mergi la politie, vin aia la taicatu si pun in vedere sa te lase in pace, iar el sa isi vada de treburile lui.
Cam asta este ce poti face. Mai departe, poti sa iti cauti job, sa ai ce minca, ce te imbraca si alte chetuieli si cam asta ar fi.
Chestia mai naspa este ca gravida fiind cine te angajeaza, desi acu depinde si in ce luna esti.
Alta posibilitate este sa afci avort, asta daca inca se poate, daca ai ramas acum gravida, iar idiotu cu care ai fost te-a lasat.
Dar asta ramane la alegerea ta daca vrei sa tii copilul sau nu. Eu nu te sfatui sa faci avort, nici altceva, tu cunosti mai bine situatia, stii daca o sa poti face fata, daca o sa ai job, daca o sa ai barbat.
Depinde si cum arati, daca arati fizic bine, atunci poti pastra copilul, o femeie frumoasa gaseste barbat repede, chiar de are si copil, is ceva chestii care trebuiesc luate in calcul.
Daca esti o fata buna, de casa, daca esti harnica, stiu si eu la ce se mai uita barbati de astia mai saraci, gasesti barbat si daca nu esti prea atragatoare dar ai alte calitati, chiar de ai copil.
Sa iti iei tu aptm cum am spus cred ca visezi. Asa ca mergi inapoi la tine acasa, acolo ai partea ta de casa, o camera daca iti revine este a ta, taicatu si nimeni nu te poate da afara.
Nu este Absoluta da Absolut deloc normal sănătos sa fi tratată în halul ăsta de părintele tău. Dacă ai fi fost copilul meu și fata mea orice faptă orice greșeală de ai fi comis chiar de ai fi rămas gravidă la 17 ani nu 18 ani și de ar fi fost altele tot copilul mei rămâi și îmi accept copilul așa cum este tot inima mea cu Adevărat tot sufletul meu cu Adevărat rămâi indiferente de faptele tale și greșelile tale. Un părinte nu trebuie să-și judece copilul să-și atunci copilului în stradă mai ales și mai ales când ești într-o situație ca asta. Tot ce a-și fi făcut într-o situație ca asta dacă avea o așa problema MINORĂ de familie cu fata mea inima mea cu Adevărat teași fi întrebată atâta dacă îți dorești copilul ăsta cu Adevărat sau nu și dacă l-ai fi păstrat cu toată inima lași fi crescut eu așa cum teași fi crescut și pe tine și tu ți-ai fi continuată școală și avea grija de voi toată viață mea numai voi sa fiți fericiți. Trebuie să ai o inima și un sufletul cu Adevărat da cu Adevărat FOARTE FOARTE pline de urăciune dușmănie prostie răutatea gravă gravă rău rău de tot da de tot să-ți dai propriul copil pe ușă afară cu o așa "problemă" Dumnezeul să-mi dea mie o așa "belea" pe cap că eu nu consider asta o problemă și un dar de la Dumnezeu. îi cresc eu pe toți numai voi sa fiți fericiți atunci sunt și eu fericit cu Adevărat da cu Adevărat.
Trebuie să ai dușmănie cu Adevărat da cu Adevărat pe copii tăi și dușmănie de aia spurcată să-ți dai propi copii afară pe ușă pe stradă mai ales și mai ales știind situația ta știind că nu mai aveți o mamă lângă voi el este un nenorocit mare mare mare mare rău de tot ăsta nu este tată cu Adevărat și dușmanul numărul 1 la propi lui copii. Așa "părinți" eu nu ierta și nici în seamă nu iași băga mi-ar da o scârbă mare mare rău de tot să am de aface cu așa "părinți" să-ți dai fata pe stradă cu un bebeluși în burtă știind că nu o mai are pe mama ei lângă ia știind situația că n-are unde sa pleci știind câți nenorociți și handicapați pedofilii violatori proxeneți criminali drogați sănt pe străzi. Adevărați criminali cu Adevărată și proxeneți sunt felul ăștia de "părinți" când ai așa părinți nu-ți mai trebuie necaz și dușmani fiindcă ăștia vă îngropă de vi înainte de orice termen ăștia sant criminali "Părinți" că ăștia care își dai copii pe străzi fără săte gândești bă handicaputule unde se va duce copilul ăsta însărcinată find copilul tău find tată de fată Dumnezeul săi radă de pe fața pământului pe așa infecți de "părinți" bolnavi mintali handicapați pământului și să nu le dea copii pe mâna lor că își bat joc de voi ăștia sănt dușmani și criminali Adevărați cu Adevărat ăștia "părinți" ăștia criminali dușmani pe propi lor copii...
Cred că ai și tu o parte din apartamentul/ casa unde stă tatăl tău, dacă această proprietate a fost bun comun al părinților tăi.
Caz în care poți apela la poliție.
Din păcate, poliția nu îl poate împiedica pe idiot să-ți facă zile fripte pe urmă.
Dar... Copilul tău nu are un tată?!? El de ce nu te ajută?
Fiind și însărcinată, nu poți face prea multe, din păcate.
Ai luat în calcul un avort? Se mai poate face?
Tatăl copilului nu este dispus să-și asume responsabilitatea?
Ai făcut o greșeală că nu te-ai protejat, dar asta știi și tu deja și nu vreau să te judec. Întrebarea care se pune acum, cea mai presantă, este ce vei face mai departe. Și, din păcate, nu ai prea multe opțiuni. N-o să-ți fie ușor, dar nu ești nici prima, nici ultima în situația asta.
Legal, tatăl tău nu te poate da afară din casă, dar degeaba stai cu prostul, dacă atât îl duce mintea. Ai ajuns în situația asta tocmai fiindcă, sunt convins, sexul a fost subiect tabu la voi în casă, n-a existat comunicare, n-a existat educație în sensul ăsta, că atunci știai cum să te ferești. O parte din vină îi aparține, dar n-o să înțeleagă asta.
Caută ajutor - la fratele tău, la rude, prieteni, tatăl copilului, încearcă să găsești ceva de lucru la domiciliu, ca să te poți întreține cât de cât. Cred că mai sunt și organizații care îți pot oferi ajutor, dar nu le știu eu.
O să-ți fie foarte greu, dar nu te da bătută.
S-auzim numai de bine!