Noi stam in parc la fel cum stati voi pe strazi/in bloc. De ce sa nu fie normal? E normal, doar ca e plictisitor, desigur, sa faci in fiecare zi acelasi lucru si sa stai in acelasi loc. Pai propune-i sa mergeti undeva cu totii. Si la suc mergi de cateva ori si pe urma te saturi, crede-ma. Mai ales daca iesiti in fiecare zi. Gandeste-te si tu si propune-i, pentru ca poate el nu stie unde ati putea merge, nu are idei. Gaseste ceva interesant de facut. De exemplu, mergeti la bowling, jucati biliard, strangeti-va acasa la unul dintre voi si uitati-va la un film, faceti seri cu jocuri gen remi, monopoly. Incearca, poate fi foarte distractiv.
Daca chiar e mai mic cu 2 ani decat tine, asta inseamna ca nu e maturizat. El nu isi doreste poate ceea ce tu iti doresti. Sau poate nu stie cum sa faca. Propune-i tu sa iesit la un suc, undeva.
Pai la 16 ani, ce te astepti? poate se fereste de cineva si stati ascunsi prin scarile blocurilor! cine stie? poate nu e maturizat inca.adica sigur nu e! mai asteapta, vezi ce se intampla!
De obicei ne ducem in mall sa vedem un film, sa mancam ceva, la un biliard sau bowling.De multe ori mergem sa ascultam muzica, sa facem karaoche, fiecare isi ia cate o carte si citim, eventual incercam sa facem diverse coregrafii:X
Mie imi place sa ies cu prietena prin cafe-uri, sunt o gramada prin Bucuresti si toate sunt misto
Sunt bune ideile lui Ady, dar nu cred ca sunt potrivite pentru varsta iubitului tau.Sincer,nu am experienta dar cred ca e putin imatur pentru tine.Propune-i totusi sa iesiti la un suc. Daca refuza sau ocoleste sa iti dea un raspuns sigur are o retinere.
anonim_4396 întreabă: