La 18 ani esti foarte naiba (ca sa folosesc un eufemism).
Dupa ce ti-a facut atatea, el si matusa lui, dupa cum spui chiar tu, iti mai pui problema daca sa mergi la el ori nu.
Fugi de el cat te tin picioarele si nu-l mai baga in seama, ai face cea mai mare prostie sa mai continui relatia.
Cred ca tu vrei de fapt ca noi sa-ti confirmam de fapt ceea ce gandesti tu, si anume ca e o relatie,, bolnava,, in care nu ai ce cauta.Deci nu cred ca ai ce cauta la matusa lui.
Vezi ca " matusa" aia sa nu fie ducerea la "produs". Un om care se comporta urat cu tine nu merita sa-i acorzi incredere. Nu inteleg de ce mai stai cu el! Daca te duci iti meriti soarta. Succes!
Cantarind bine comportamentul lui in astia 2 ani, eu as' inclina sa te sfatuiesc sa nu te duci! Cu o floare nu se face primavara!
Iar explicatia este simpla, probabil ca nu a mai gasit nici o alta prostuta ( dupa relatia cu tine), care sa-l suporte si sa-l accepte si de aceea te vrea inapoi.
Sfatul meu, sincer si direct este sa-l refuzi si sa-ti vezi de drum, nu merita pentru nimic in lume sa accepti o invitatie dulce, dupa care sa urmeze o viata de amaraciune, alaturi de acelasi animal, pentru ca nu as putea numii un astfel de om, care se deda la violenta fizica ca sa domine si sa controleze o femeie.
Fugi fetita, fugii in lume, cauta-ti jumatatea fericita si nu te arunca intr-o relatie sortita nefericita, pe care ai apucat sa o gusti si stii bine cum este.
Stai acasa ca stai bine. Daca pe,, teren neutru'' ai patit asa ceva, ma intreb ce ai pati pe teritoriul lor intr-o tara straina.Ce faci daca te bate, unde fugi?
Lasa-l cu familia lui, tu it vezi e treburile tale.
De ce accepţi asta? ai vreun început de sindrom Stockholm?
nu permite nimănui să te umilească, ce rahat
De obicei lucrurile care se petrec în străinătate au de a face cu abuzuri sexuale și prostituție, ținând cont că amândoi s-au comportat urât cu tine cred că vor să profite de tine fie în acest fel fie în altul, uită-te pe net câți și-au vândut prietenii prin astfel de escrocherii și au sfârșit mai urât decât simple bătăi.
Ținând cont că acolo nu cunoști pe nimeni, mai bine refuzi orice contact cu el.
Decizia îți aparține doar să nu regreți pe urmă.
Ai viata inainte si nu merita ca la 18 ani sa stai intr-o relatie defectă. Daca deja te-a lovit si te-a jignit, cu siguranță aceste gesturi se vor repeta. Si o sa regreti peste inca un an sau doi de incertitudini si plânsete... Oricât de mult crezi ca tii la el, eu zic ca e mai bine sa intrerupi relatia cu el. Daca vrei neapărat sa vezi Luxmburgul, atunci desparte-te dupa aia, dar nu sta intr-o relatie care iti face rău...
Buna!
Din momentul in care ai acceptat ca un baiat/barbat sa te loveasca, asteapta-te la chestii mult mai urate.
Nu ne facem relatiile pentru asa ceva. Iubirea nu inseamna jigniri si bataie. Ma rog, poate doar la fundul gol din placere.
Dar ceea ce traiesti tu esti fix opusul iubirii.
Mergi inainte. Asta daca nu ai vreo placere bolnava de a sta legata si invinetita
Seara buna!
Drum bun.Nu cred ca meriti ceva mai bun.Stai sa stearga cu tine pe jos si iti trebuie timp de gandire daca sa pleci sau nu cu el?Nici pana la colt de strada
Dacă vrei sa ai niște Sărbători de coșmar...mergi.Poate așa te trezești la realitate și înțelegi ca unde exista jigniri și violenta fizica nu este iubire și nici respect! Invata sa te apreciezi mai mult altfel vei fi victima altor abuzatori.
Buna! Acum fara sa te superi, ai si tu o parte din vina. Nu trebuia sa ii permiti sa te jigneasca si sa se poarte urat cu tine de la inceput. Esti tanara si ai tot timpul din lume pentru relatii lungi. Acum dupa 2 ani, ai ajuns sa pui suflet mult. Eu zic sa pui punct relatiei, acum pana nu e prea tarziu. Mai ales daca zici ca si familia lui s-a purtat urat cu tine, chiar nu merita. Stiu ca iti va fi greu, dar crede-ma ca iti va fi mai bine. O sa vina un baiat care te va valora mai mult. Ai tot timpul din lume. Distreaza-te, ca esti la cea mai frumoasa varsta. Multa bafta si capul sus! Te pup!