| NimeniAlta123456 a întrebat:

Am 18 ani și vreau sa ma duc cu prietenul meu și părinții lui la mare timp de o săptămână în luna august. Însă problema este ca nu știu cum sa le zic alor mei, cel mai bine ma înțeleg cu tata. Nu știu ce răspuns mi ar da. El este plecat în străinătate și comunicam numai la telefon. Vine acasă tocmai atunci când trebuie sa plecam la mare și sta 2 săptămâni. Sunt împreună cu prietenul meu de 3 ani, însă au mai fost și despărțiri. Tata știa înainte de relația noastră adică acum un an sau 2 și îmi zicea mereu "toate la timpul lor" dar ma gândesc ca acum am 18 ani și probabil ar fi de acord. Vreau un sfat în legătură cu ce as putea sa ii zic sa ma lase. De plecat pot pleca și fără aprobarea lui însă nu îmi place sa fie supărat pe mine. Vreau sa îl conving. Mulțumesc.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Normal ca se va supara. El vine acasa si tu nu stai cu el?

| m1dn1gh7 a răspuns:

Daca tot e plecat in strainatate, ar fi un gest frumos sa stai cu tatal tau, indiferent de cati ani ai, cu prietenul te poti duce si altadata in vacanta. Ii poti spune ca ai vrea sa mergi pentru ca nu ai mai fost niciodata in acea statiune (daca e verosimil), si ca-ti doresti foarte mult asta. Ca sa bagi un pic si din top, ii poti zice... "Nici nu ma intereseaza prietenul meu cat as vrea sa merg la mare!" - dar suparata. Nu ridici tonul, calma si suparata. Bafta big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam urat din partea ta sa pleci fix cand vine el

| Alle23 a răspuns:

De ce nu ii inviti si pe parintii tai sa mearga cu tine, prietenul tau si parintii lui la mare? Asa vei sta si cu tatal tau, si cu prietenul tau. Discuta mai intai cu el si familia lui, apoi cu parintii tai ca sa fiti de comun acord happy
Distractie placuta!