Nu e neapărat ciudat ca nu ai simțit durere dupa despărțire, unele persoane trec mai greu peste, altele mai ușor, faptul ca el te-a dezamăgit in așa hal te-a făcut sa îți treacă dragul de el si sa nu il mai iubești, prin urmare, nu ai mai suferit aproape deloc
Dacă nu are poze nud, indecente cu tine nu ai de ce sa te simți amenințată.
Daca tot el s-a despărțit de tine, de ce te mai urmărește? E ciudat.
Nu știu de ce încă mă mai urmărește, e ceva ce nici eu nu-mi pot explica.
Nah, e ok, nu are niciuna indecentă
Eu nu stiu d ece tragi de un asemenea om, care nu ti-a arata nici dragoste nici respect?
De ce dumnezeu tot te milogesti de unul care nu da doi bani pe tine?
Cat de disperata poti sa fii, incat sa te faci ca nu vezi si nu auzi, toate mizeriile pe care el ti le face si spune?
Da-l naibii de ciudat, ca oricum nu va fi niciodata al tau si focuseaza-te pe examenul vietii tale, ca BAC-ul este cel mai important eveniment din viata ta, nu golanesul asta!
Dar nu am tras de el, l-am lăsat să plece. Și nu regret nimic din despărțirea asta
Eu zic sa vorbești cu cineva despre asta, de preferat cineva care cunoaște pe cineva din poliție! El ar putea sa șantajeze oricând cu acele poze și nu ar trebui sa te urmărească prin oraș! Asta este hărțuire
Atâta timp cât nu are vreo poză indecentă, e ok, nu are, deci e okay. Și nu cred că ar putea face ceva rău, e un tip relativ inofensiv, după opinia mea, cam "fătălău", deci nu-mi fac mari griji. Dar în schimb mi se pare ciudat că mai are poze cu mine și că mă mai urmărește chiar dacă nu mai suntem într-o relație
Nu știu de unde are poze cu tine când erai mică, dar niciun băiat nu merită să suferi pentru el.
Din fericire, nu sufăr
La prima întrebare consideră ca ești o persoană norocoasă, nu ai fi vrut să cunoști suferința!
Părerea generală. e bine ca s-a terminat înainte să să se întâmple ceva și să ai de pierdut.
Dacă are poze luate de nu știu unde, inseamna ca sunt poze normale nu xxx așa ca nu vad de ce să îți faci griji.
Cu urmaririle da, nu îi permite să sară vreo limită și nici nu încerca vreo împăcare bazata pe regretele lui ca ai mai făcut-o și te vei păcăli singură dacă accepți iar.