| Andruu_6391 a întrebat:

Am 19 ani si acum 3 luni m.am mutat la iubitul meu...(avem ganduri de casatorie), numai ca acum, eu regret ca m.am mutat si am lasat.o pe mami singura. era mult mai bine acasa, la mama... Nicaieri nu.i ca acasa.sad, dar mi.am dat seama prea tarziu. Iubitul meu sta cu parintii in casa..si e un pic nasol. Nu ma simt ca acasa,unde puteam face orice,oricand. Nu vreau sa.l pierd pe el, il iubesc mult.dar vreau la mine acasa ceea ce el nu vrea. Ce pot face?sad Va rog, fara jigniri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa va mutati amandoi undeva singuri ori incearca sa-i explici ca nicaieri nu-I ca acasa o sa inteleaga! Crede-ma dar se va supara putin dar tot te va iubi

21 răspunsuri:
| Andruu_6391 explică (pentru anonim_4396):

Nu intelege..i.am explicat de multe ori.sad

| Dracoola a răspuns:

Simplu, te intorci la mama ta si continui relatia cu el, fiecare de la casele lor, asta in cazul in care nu locuiati in orase diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andruu_6391):

Dar el te lasa sa pleci de la el din casa? Si in plus nici lui nu cred ca ii comvenea daca era in locu' tau adica sa fie el la tine acasa si sa stai cu parinti in casa si ai lui sa fie singuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca si comvingel sa va mutati unde impreuna doar voi doi singuri fara mama lui fara familie fara nimic!

| PinkyZummy a răspuns:

Explica-i ca nu vrei sa stai cu parintii, ca nu te simti in largul tau si te va intelege si poate gasiti o cale prin care sa va simtiti amandoi bine. De exemplu sa va mutati singuri intr-o casa/intr-un apartament mai aproape de mama ta.

| Andruu_6391 explică (pentru anonim_4396):

Ai lui nu sunt singuri..mai au o fata, dar mama chiar e singura ca e despartita.

| Andruu_6391 explică (pentru PinkyZummy):

Multumesc de sfat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andruu_6391):

Imi pare rau pentru mama ta! Spune-i ca daca te iubeste te va lasa sa pleci inapoi acasa si ca daca te iubeste va intelege chiar daca se va supara

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuia sa te gindesti bine inainte sa te muti cu el la ai lui, acum deciza este a ta, ce conteaza mai mult? Mama sa prietenul, tu pune in balanță si vezi ce decizi.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mama ta sau prietenul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opinia mea: fa cum iti spune sufletul iar daca el nu este un egoist las va intelege, daca nu- tu stii cum e mai bine pentru linistea ta sufleteasca( chiar daca altora nu va fi pe plac). Ai 19 anisori ce atata graba la maritis? Cat de bine il cunosti? Invita-l si cateva nopti pe saptamana la mama ta acasa unde sa locuiti ( ca sa vezi si ce vrea sa ascunda de tine/ de el). Scarpina-l pe toate partile inainte sa-l iei de barbat(macar stii ce vei avea la usa ta). Fii constienta de compatibilitatile dintre voi( nu lasa de la tine ce creI ca vei duce ca vei sfarsi in frustrari care va aduce reprosuri si certuri de ambele parti), fii constienta de alegerea ta ca se va lasa cu consecinte gen(divorturi, copiii etc). Casatoria la varsta ta nu e floare la ureche, inca nu ai experienta vietii si poate e si primul tau prieten etc. Vezi care sunt slabiciunile lui, testeaza-l. Adevarul doare, dr macar nu esti legata voit la ochi sa nu il pierzi. Opinia mea. Toate cele bune.

| darrio2007 a răspuns:

Asta nu era greu de presupus inainte sa te muti la el.Credeai ca te tine mama lui in puf? Bine ca ai vazut de acum cum este.Si nu dupa casatorie. Daca tie nu ti-e bine la el va trebui sa alegi.Ori el ori te intorci acasa.In locul tau aleg a doua varianta.

| Martina5555 a răspuns:

Uite,eu iti spun sa nu te stresezi prea tare,e o problema in dragoste,ceea ce e normal,sfatul meu este sa ii spui ca tu asta-ti doresti cel mai mult o sa vezi ca cu timpul va intelege ce simti,dar si asta e o problema :,,Tu esti adolescenta ai viata inainte, pe mami o s-o mai vezi, inteleg ce simti dar nici chiar asa, Iubitul tau v-a intelege.Te pup, ai grija de tine.
Fundita?

| az123 a răspuns:

Imi pare rau ca simti asa, e greu de dat unele sfaturi precise deoarece fiecare simte diferit. poate unele idei vei gasi in urmatoarele informatii.
http://www.jw.org/......casatorie/
http://www.jw.org/......intalniri/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum ma? trei femei nu santteti in stare sa traiti cu un barbat si sa nu-l chinuiti cu prostii mueresti? sa ma ierti da, tu esti femeie il iubesti ea e masa il iubeste si sorasa la fel, care e problema.e greu dar nu va tine o vesnicie fiindca daca te-ai mutat cu el trebuie sa te adaptezi si mai ales sa comunici sincer cu celelalte doua ca sa se poata.altminteri nu veti reusi decat ca sa faceti ca mine si sotia; cand a venit primul copil ne-a dat afara fiindca la ei nu e gradinita.si am stat cu gazda 5 ani, eram ca tiganul cu cortul, aveam ca sifonier niste cutii din carton, ompatura o suba doua perne si copilul; da era frumos.ne mutam cand voiam, cand nu ne convenea.dar voi ca santeti doar amandoi?

| Felys a răspuns:

Soacra nu e ca mama,mereu ii va lua parte fiului si va fi cu ochii pe nora sa faca pentru fiu mai mult chiar decat ar fi facut ea,nu stiai asta de la inceput,ce credeai ca te infiaza si pe mine, din pacate nu e asa, singura ta sansa sa nu te racesti si de el dupa un timp este sa va mutati, ori la maicata ori singuri dar sa nu mai stai cu socrii ca va veni o vreme in care ti se va acrii de ei, chiar daca la inceput pareau oameni cumsecade

| ywar a răspuns:

Pasul pe care l-ai facut tu este dificil si pentru foarte multe cupluri cu experienta, daramite pentru voi, niste copii. E devreme sa faci gesturi mari. In contextul in care tu ai 19 ani cauta sa iti continui studiile, sa te instruiesti si apoi casatoritul se poate face si pe la 24-25 de ani. Cu cat vei fi mai disperata sa nu il pierzi cu atat el se va departa mai multde tine. Iti sugerez sa locuiti la casele voastre si cand veti fi intr-adevar pregatiti sa faceti acest pas, daca va mai fi cazul. Involuntar voi v-ati supus relatia unui test pe care s-ar putea sa nu il poata trece. De aceea, stai putin si respira, nu il mai sufoca si daca tine la tine (ma feresc sa spun iubire, pentru ca e prea sfanta) va veni el spre tine. El nu va veni la tine acasa pentru ca se spune ca femeia isi urmeaza barbatul. Acum ramane de vazut. Iti urez bafta si sper sa intelegi ceva din toate astea.

| frostxtq a răspuns:

Credeai ca o sa stai in puf si nu o sa misti un deget? Mai ales ca sta cu parintii, au pretentia de la tine sa mai faci una alta prin casa. Normal ca nu iti convine, casa la mamica erai libera sa nu speli vase sau sa faci curat doar cand vrei. Viata nu e chiar asa de roz.

E bine ca v-ati mutat impreuna, macar asa vezi cu ce se mananca o relatie si ce presupune. Din moment ce nu iti place si nu te simti bine, nu esti pregatita pentru o relatie, dapoi pentru o casatorie. Mai stai la mami, mai cresti putin si apoi gandeste-te daca esti in stare sa duci o relatie si o casa.

Si eu tot la 19 ani m-am mutat cu prietenul, insa am stiut din start ca o sa fie greu, mai ales ca am fost singura la parinti, rasfatata si mi se permitea orice. Am stiut ca o sa fie greu dar nu am renuntat si nu regret nicio clipa.
In curand o sa ne casatorim si cel putin stim dinainte ca ne potrivim, ca ne descurcam si ca avem resursele necesare pentru o familie.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Te-ai gandit: Si daca si el nu vrea sa te piarda, te iubeste mult, dar vrea la el acasa? Daca si el simte aceiasi necesitate ca si tine?

| anonimg a răspuns:

Este intr-o situatie tare neplacuta. Dar sa stii ca exista solutii o mie. Dar nu la oameni, ci la Dumnezeu.
De aceea te sfatuiesc sa vii cu incredere inaintea lui atunci cand esti singura, si sa ceri ajutorul Sau. Esti in situatia aceasta deoarece Dumnezeu nu poate sa binecuvinteze o relatie care nu este dupa voia Lui.
Sfatul meu este ca sa-ti iei inima in dinti si sa recunosti greseala pe care ai facut-o: faptul ca nu ai tinut cont de Dumnezeu si de Legea Lui, si te-ai mutat la prietenul tau mai inainte de casatorie. Dumnezeu nu este de acord cu relatiile sexuale in afara casatoriei.
Nimeni nu te cearta si nici nici nu te condamna in afara de constiinta, care este vocea lui Dumnezeu. Recunoatse pacatul si vei fi fericita. El te iarta; si te va putea scoate din situatia in care te aflii. Spune-I lui Dumnezeu tot ce ai pe suflet; si crede ca El te-a iertat si te va ajuta.
Ia-ti inima in dinti si spune-i prietenului tau ca nu puteti fi impreuna pana la casatorie -pentru ca vrei sa asculti de Dumnezeu, pentru ca te temi de El. Si o sa vezi ce frumos va lucra atunci Dumnezeu. Teme-te de Dumnezeu, si nu te teme de oameni. Iubeste-L pe El mai inainte de orice om.

| NikkyLilian a răspuns:

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTAȚI DOCTORUL SAGURU ACUM PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183  El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericit în relația voastră. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
4 PROMOVARE VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță