Știu, știu, dar găsește activități. Să știi că soluția salvatoare nu e să o înlocuiești ci să treci peste ea. Și crede-mă că am trecut prin asta(trec încă) și 3 săptămâni îți trebuie să te dezobisnuiesti de ea, pentru că în perioada asta creierul procesează și realizează că e finish.
Nu e adevărat, am trecut prin multe împreună, am locuit impreuna, iar acum. S-a terminat si e greu
Mersi pentru sfaturi
Știu, știu, dar găsește activități. Să știi că soluția salvatoare nu e să o înlocuiești ci să treci peste ea. Și crede-mă că am trecut prin asta(trec încă) și 3 săptămâni îți trebuie să te dezobisnuiesti de ea, pentru că în perioada asta creierul procesează și realizează că e finish.
Stii ce te ar ajuta? ...gandeste te la problemele pe care le ai avut pana acum si cum au trecut.cat de tensionat erai in perioada in care le aveai iar acum iti amintesti cu drag de ele.ei bine asa o sa se intample si acum...gandeste te ca peste 2 3 luni o sa uiti aproape complet de ea iar dupa 2 3 ani ea va ramane doar una dintre prietenele tale
Multumesc oricum, ceea ce vreau sa evit este depresia