Incepi sa realizezi faptul ca, "fericitul " tata este incapabil atat sub aspect material cat si sub aspectul responsabilitatii de a intemeia o familie, daramite de a avea un copil! Nu crezi ca, atunci cand va veni pe lume copilul, va gasi, la fel ca acum, tot felul de motive pentru "a-ti pasa" tie toate responsabilitatile cresterii copilului?
Nu-ti dai seama ca, ascunzandu-le parintilor tai faptul ca astepti un copil, ii santajezi punandu-i in fata unui fapt implinit pentru ca, ulterior, sa-i obligi sa ti-l creasca pentru ca nici tu nici "fericitul " tata nu sunteti capabili sa-l cresteti? Merita oare?
Cum adica sa faca rost de bani? dar nu munceste? draga mea copiii nu vin cu un sac de bani sub brat! unui copil iii trebuiesc mult mai multe decat iti poti imagina tu.si scuza-ma daca sunt rea cu tine dar pentru a avea un copil iti trebuie cat de cat o situatie economica stabila nu sa traiesti de pe o zi pi alta!
Nu e bine.un copil nu e o jucarie...are nevoie sa creasca intr-o familie unita ca sa nu aiba de suferit si e bine sa fie considerat de toti o binecuvantare. vorbeste cu parintii tai si fa-le cunostiinta cu prietenul tau si rezolvati orice conflict inainte sa apara bebele ca sa fie bine pentru toata lumea...
Apreciez curajul si responsabilitatea pe care ti-o asumi.indiferent de ce zic altii, indiferent de tatal copilului, gandeste-te la ce vrei tu si la bebelus.nu iti va parea niciodata rau ca l-ai pastrat.
Trebuia sa te gandesti la altceva copile.
O facultate ceva,apoi sa va faceti un acoperis deasupra capului,o masinuta de transportat oameni.
Nici chiar asa devreme,ca s-ar putea sa nu dureze relatia si vei ramane cu buzele umflate in strada si cu copilul in brate.
gandeste-te prima data viitorul asigurat, apoi familie si copilul.
Asa ca daca nu o sa iti mearga bine in viata, va fi vina ta ca ai fost imatura si te-ai grabit dupa baghete magice si pufuleti cu surprize.
Iubitul tau si-a dorit un copil, dar nu e in stare sa plateasca analizele? Si copilul cu ce-l va creste? Teste, vaccinurile, mancarea, pampersii cu ce-i plateste? Un copil nu este o papusa, de-l pui intr-un colt si ai terminat. Un copil cere responsabilitate, timp si mai ales bani.
In situatia asta nu ma mira faptul ca tatal tau sa nu-i pice bine sarcina ta! Desi gandim ca parintii nu ne inteleg, si sunt duri si bla bla uri, sa stii ca ei vad mult mai departe decat putem vedea noi.
Ti-am mai spus sa incercati sa va casatoriti cit mai repede intr-un cadru intim. Daca "tata" vine sau nu la analize nu e foarte important, tu mergi pentru ca e bine pentru tine si pentru bebe daca sarcina evolueaza sanatos. O sa vina si el incetul cu incetul.
Imi spun si eu parerea, eu una cred.ca daca relatia cu taticul nu este asa mai intarita, ar trebui sal dai afara, fara sati zica tatal tau.ca daca taticul se razgandeste si te lasa cu buza umflata uh ce faci?
Daca ai ramas insarcinata pentru ca asa v-ati dorit trebuia sa se gandeasca de 10 ori inainte si sa nu reactioneze asa, acum.insa daca ai ramas pe neasteptate poate chiar e asa cum spune. poate nu are o situatie prea roz insa totusi e fericit si se bucura de bebe.zi mersi ca atunci cand a aflat nu tea parasit.gasesti din astia la fiecare colt de strada.