Ok. Am probleme cu tensiunea si multam internetului. mor cand aveti impresia ca toti au trait in aceleasi conditii. Mai am 4 luni si ma angajez. Eu nu vreau sa stau langa cineva care refuza sa evolueze, ca-mi fac mie rau. Mie nu imi pasa cine zice ceva de mine... maica-mea zice ca-s un distrus ca ma bag pe gramatica italiana. Ea nu stie nici ce inseamna" furbo", dar il foloseste. " nu te-a abuzat" si ea zice " lucrezi unde vreau eu!" Si cand lesina zice ca e din vina altuia.ca. doar na. ea se enerveaza. Eu am tensiunea crescuta. Am vreo 86-130 batai. E un pic ridicata si imi tiuie urechile, ma doare pieptul etc. Si e normal sa nu ii piese. Daca tu nu faci ceva pentru tine nu te astepta sa poti face prea multe chestii pentru altul. Salut. Si eu nu imi amintesc nimic. Mie mi se pare o chestie tampita sa zici " eu te omor". Esti phihopata. Ai impresia ca oamenii sunt obiecte. Ca " te omor si faci ce vreau eu ca daca nu te pierd". Eu nu am parinti. nu exista stadiul ala.Nu exista un asemenea stadiu phihologic. Nici un copil nu e dator sa iti faca tie pe plac. eu daca am copil nu as vrea sa faca ceea ce as face eu. de ce? Ca isi face lui rau, pe viitor. Exista parinti toxici. Daca tu te intelegi bine cu parintii tai e fix treaba ta. Eu vreau o familie, dar nu am cum sa o am. Daca tu o iei pe maica-ta si ii zici ce sa faca ce vrei tu, si o torturezi oare cum ii pica asta? Ii faci bine? Daca faceam ce vrea ea ghici ce? Nu eram in stare sa leg doua cuvinte. ii zice lui sora-mea de 12 ani " te joci cu alti copii! Nu stai singura! Ai inteles!" Iti dai seama ce mama buna, care a vrut sa-mi rupa actele de identitate cand a auzit ca la 18 ani o sa plec?
Mi-a trebuit ceva efort sa gasesc un fir logic al acestui raspuns. Vezi ca incurci pulsul cu tensiunea. Ia tratament. Ce oi vrea sa ti faca maica ta? Crezi ca in mainile ei e tratarea tahicardiei tale si a vertijurilor? Nu. Trebuie sa iei tratament. Daca ea nu vrea, du-te la medicul de familie si ia-ti trimitere la cardiolog.
Ai ceva probleme de natura psihiatrica, din punctul meu de vedere. Sa ai o atata ura fata de o persoana care nu ti-a gresit cine stie ce...e grav. Parinti toxici? Habar nu ai ce inseamna parinti toxici. Maica-ta e doar putin prea zeloasa si incearca sa se impuna cat de cat. Dar nu e un parinte tiran sau toxic.
Am zis cu ce a gresit. Si nu. Daca tipa la sora-mea ca " mergi la joaca!" Si incepe sa planga, si a zis cu gura ei ca ii e frica de maica-mea sa nu o bata nu e toxic. Singura problema o are ea. Tipa intyna fara motiv. A zis toata lumea sa se duca la phiholog. S-a dus fi acum nu se mai duce. E perfect normal sa crezi ca iti poti omora copilul si cand el se apara la loviturile tale sa chemi phihologuil?