Prea multe probleme cu testele pcr si virusul. Oamenii se cunosc in persoana nu la mii de km distanta
Ce cauți la 20 de ani să mai locuiești cu ei dacă trăiești în asemenea condiții?
Ei nu au vreun drept asupra ta. Ești majora, ești vaccinată, cum se spune, este fix treaba ta ce vrei să faci, ei nu te pot opri cu nimic.
Este viața ta și alegerile tale.
Te protejează atât de mult și te privează de la o viață normală.
Mai ales la vârsta pe care o ai… dacă erai minora, mai ziceam, înțelegeam dar in acest context.
Ia avionul, întâlnește-te cu iubitul tău si muta-te de la părinții tai, cât poți de repede
Daca la 20 de ani nu te lasa... vai si amar! Si ce o sa-ti faca daca pleci? Te bate?
Nu stiu, dar v or fi foarte nervoși cu siguranța
Poti si tu sa le spui ca vrei sa te recreezi un pic, sa mai schimbi aerul si sa mai vezi tara.In fond, ai 20 de ani, maine poimâine te vei căsători, ce vei face? Vei cere aprobarea alor tai? Îl vei duce sa stea la ai tai ca sa te tina ei sub observație?
Spune-le ca e sansa ta sa te mai maturizezi si sa te descurci pe mai departe, ca daca te tin sub papuc iar ei pățesc ceva tu nu vei sti încotro sa o iei.
Bun, cei de mai sus au si ei dreptate.
Dar eu te intreb: In drumul lui, iubitelul de ce nu face o oprire pe la tine? Daca tot te iubeste... Sau nu? Tu esti cea care te agati de el?
Deci ai de ales între iubire si teamă. Dacă alegi teama cel mai probabil vei simți regret și neliniște, dar când alegi iubirea vei simți bucurie și îndeplinirea unui vis. Clar nu va fi totul roz, dar măcar te vei convinge tu singură de asta.
Încă ceva, se spune că atunci când vrei ceva găsești o cale.
Eu îți doresc un pic mai mult curaj. Sper să te ajute sfatul meu?