Vai, m-a înspăimântat povestea ta! Mă mir că ai avut atâția ani sentimente pentru un om care nu apreciază deloc sacrificiile tale! Tu te-ai atașat de el și în timp, după atâția ani de relație, te-ai obișnuit cu el și ai început să-l iubești, iar asta te-a făcut să-i ierți multe! Ori, la el nu prea ai de ce să continui să-l ierți. Din moment ce nu s-a schimbat până acum, nici de acum încolo nu se va schimba! Cunosc bărbați în toată firea care nu fac toată ziua nimic, nu au job, nu au bani și trăiesc din munca prietenelor/ soțiilor și ajutorul social. Așa vrei să ajungi? Doamne ferește!
Serios, FUGI cât mai repede de el! Du-te acasă la părinții tăi! Știu că majoritatea părinților nu consideră pe nimeni bun pentru fiica lor pentru că (introdu 1000 de motive), dar ai tăi AU DREPTATE, cu individul ăsta!
Serios, tu îți sacrifici tinerețea pentru el, tu practic îl întreții pe el, iar el nici măcar nu apreciază asta!
Cum adică dacă îl părăsești te-ar omorî? Dar de când decide el asupra vieții tale, ce drept are?
Of, la cei 20 de anișori ai tăi viața ta ar trebui să sune cu totul altfel... Ar fi frumos să urmezi o facultate pe ce domeniu îți place ție, să mergi prin lume, să ai greutățile specifice vârstei tale, să stai cu stres că ai un examen greu sau că nu știi de unde să faci rost de bani pentru o excursie la munte cu colegii, nu să te gândești ce facturi mai ai de plătit și să stai la fundul unui nemernic în timp ce el se uită pe pereți și culmea, mai așteaptă să fie servit cu mâncare atunci când tu vii obosită acasă de la serviciu!
Omul ăsta are o personalitate dependentă! Scapă de el, că ai devenit sclava lui E un nesimțit incurabil și un profitor!
Te rog mult, măcar acum, ascultă-ți inima și fă lucrurile pe care simți tu că ar trebui să le faci la 20 de ani! Vorbește asta cu părinții, spune-le tot! Ei te iubesc și cu siguranță îți vor da sfaturi mai bune decât mine și te vor susține! Cu siguranță vor fi bucuroși că în sfârșit ai hotărât să îl lași în urmă pe acest individ dubios!
Îți spun sigur, niciodată nu vor evolua lucrurile în bine, având în vedere personalitatea lui. Așa că, mută-te înapoi la ai tăi și vezi-ți de viața ta, fă-o să fie frumoasă, așa cum ți-o dorești, bucură-te de familie și de libertatea pe care ți-o oferă tinerețea!
Multă baftă și te rog să-mi scrii ce ai ales să faci și cum s-a rezolvat totul!
Muta-te la parintii tai si nu mai plati chiria. Tipul e un profitor nu are rost sa te mai incurci cu el
Tu ne intrebi pe noi daca sa ma stai cu un tip care pe langa ca nu face nimic, te-a si amenintat cu moartea? (0_0).
Simplu: Fa tot ce iti sta in putinta astfel incat sa fie nevoit sa faca ceva. Daca stai, scuza-mi expresia, ca fraiera si ii asiguri tot mi se pare normal sa stea ca trantorul. Stii ce fac albinele cu trantorii? ii omoara. Fa si tu asta: nu mai spala, nu mai gati su NU mai cumpara mancare (eventual poti manca la parintii tai), nu mai calca decat pentru tine, nu mai face curatenie in casa, scoate netul. Lasa-l sa moara de foame ca ai sa vezi tu ce frumos se va sinchisi sa procure banuti pentru mancare SAU muta-te si lasa-l singur. Succes
Buna! Ma mir ca ai rezistat atat cu el! parintii tai au avut dreptate, tipul chiar nu e de tine si dupa cum mi se pare mie isi cam bate si joc. Trimite.l la bere cu baietii si pleaca la ai tai fiindca n.ai sa rezisti mult asa, el trage tot in jos. Din cauza lui s.au intamplat cam toate chestiile din trecut, mutatul de colo - colo si restul certurilor. Si pe la unchii lui tu stii cum ai dus.o (de greu) si pentru ce? Pt un trantor? Povestea ta seamana cu a mea. M.am mutat si eu cu un tip, inca putin si facem un an de cand ne.am mutat, dar eu nu am nemultumiri de genul. Deja cand se hotaraste de comun acord pasul acesta, se creeaza un fel de familie si in familie, barbatul e "stalpul"!
Pleaca de acolo cat inca mai poti si ia-o de la capat, caci esti tanara si ai toata energia si resursele sa reusesti. Nu ai de ce sa suporti nimanui nimic de genul acesta. Intr-o relatie sunt doi implicati. O casa este intretinuta de un el si o ea, un viitor nu il poti cladi singura pentru amandoi. Deci e timpul sa scoti tot egoismul din tine afara: pune-te pe tine in centrul problemei, realizeaza ce e bine pentru tine si actioneaza ca atare. Succes.
Salut
imi pare rau ca treci prin asa sentimente. Cred ca ai invatat din asta unele lectii. Va trebui sa te gindesti daca e sau nu persoana potrivita pentru tine. un articol ce te poate ajuta:
http://www.jw.org/......-potrivit/
cele bune
Ce astepti? Spune-le parintilor tai cum stau lucrurile si du-te acasa. Nu iesi singura pe strada un timp. Se va plictisi sa te urmareasca (CACI O VA FACE)! Bafta!