Sa te deranjeze că te îmbrățișează un părinte e cel mai stupid lucru pe care l am auzit.
Nu iti place ca mama ta te imbratiseaza cand mergi acolo? Esti cam dusa nitel ce vezi tu asa de naspa cand cineva te vede si te imbratiseaza?
Du-te in Franta si sa vezi acolo la aia pupaturi si imbratisari de 17 ori pe zi, de cate ori se vad aia asa fac
Hai, aia deja exagereaza, nici mie nu mi-a placut ce fac francezii, dar asa cand mergi la mama ta, mi se pare o chestie in regula, nimic nelalocul lui.
In situatia asta, o lasi sa te imbratiseze chiar daca nu-ti place cum spui.
Dar chiar nu vad cei asa de naspa sa te impratiseze cineva.Cind barbatutau te ia in brate sau te ia in altceva iti place? Daca nici atunci, inseamna ca e clara, ai probleme.
Esti casatorita cu sotul tau, asta da, dar banui ca nu puteai fi casatoriota cu sotul alcuiva nu?
Aveti o relatie frumoasa, e bun, e si normal sa ai relatie frumoasa cand esti casatorit, ca nu te-ai casatorit pentru altceva.
Va chinuiti sa faceti un copil, aici parca ceva ceva se leaga cu ce am spus mai sus, chinuitu asta se pare ca de la tine vine la fel cum nu-ti place ca maicata te imbratiseaza, probabil nu-ti place nici ciocanu
Zic si eu, nu am dat cu parul, asa ca nu ma injura, deci problemele astea cand te chinui arata ceva.
Daca ai ajuns sa spui asta pe net, ma refer ca mama ta te imbratiseaza cand mergi in vizita la ea, arata ca pentru tine, chestia asta este ceva f grav, ceva ce nu mai stii ce sa faci, ti se pare ca este groaznic si cum sa faci sa scapi de povara asta, imbratisari din an in paste si de la mama ta.
Naspa, dar era si de asteptat, care intra pe aici sa intrebe ceva, sanatosi sigur nu-s, ma refer intrebari genul asta
Când îți văd răspunsurile mor de ras? sunt mulți factori care o pot face să se simtă așa. Mama mea este psiholog și am invatat multe de la ea
Casatorita, necasatorita, cu 7 copii sau fara, la 20 sau 50 de ani, tot puiul ei esti.
Este normal sa te imbratiseze, insa, daca te sufoca, ceea ce cred ca se si intampla, nu este ok.
Daca nu iti place ceva la un om, indiferent de relatia pe care o ai cu aceasta sau de reactia pe care o va avea, va trebui sa impui limite. Daca nu vei spune nimic, va continua cu acest tratament, nici macar nu stie ca nu iti place.
Vorbeste deschis cu aceasta si explica-i ca doresti mai mult spatiu, daca se va supara, este egoista si ea se va simti cum se va simti, nu ca ai facut-o tu sa se simta cumva. Ca adulti, suntem stapani si emotiile si reactiile noastre. Daca este matura, te va intelege si nu va mai repeta gestul.
Prima data vezi de ce nu-ți place. Nu-ți place ce crede soțul, nu-ți place că mama ta te vede încă un copil, nu-ți place de mama ta...
Dacă ți-e rușine de ce zice lumea ar trebuie sa scapi de rușine. Și să te gândești că vei ajunge in locul ei.
Te înțeleg perfect. Să știi ca asta se poate întâmpla ca nu ați fost atât de apropiate în copilărie și te simți puțin inconfortabil când te ia în brațe etc.
gândește te altfel, deși tu simți asta tot TU ești ce are ea mai scump pe lume, așa cum îți iei și tu copilul în brațe te ia și ea, pentru ea încă ești fetița ei
O face pentru ca te iubește cum îți iubești și tu copilul. Știu ca se poate simți inconfortabil, dar când se mai întâmplă doar gândește te la ce ți am spus