| Mihaela9016 a întrebat:

Bună, am 26 de ani și părinții nu ma lasă să dorm la prietenul meu, ce ma sfătuiți sa fac?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca te oubeste sa se insoare cu tine, pe urma sigur te lasa si parintii.Nici un parinte nu vrea sa vada cum cineva se foloseste de copilul lor.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La 26 ani eu eram insurat si aveam banii mei. Cand stai pe capul lor ar trebui sa te conformezi regulilor. Mai ai si un prieten nesimtit de care nu scapi. Vai si amar!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ai si pe ei la prietenul tau, dormiti toti in acelasi pat la grămadă ca la rugby

| Celcestietot a răspuns:

Pai si el nu are nimic impotriva, voi chiar executati tot ce iti spun parintii tai?
Imi este fantastic de greu sa cred ca exista asemenea parinti. Contrazic regulile naturii!

| AliGab a răspuns:

Sa nu te mai plangi atata de parintii tai. Esti singura vinovata pentru situatia in care te afli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă stai la casă, să vină pe geam, dacă stai la bloc, cam nasol...

| MariaEElena0505 a răspuns:

Încearcă sa-i înțelegi și pe ei. Încearcă sa înțelegi mentalitatea lor. Însă, poți sa le spui ca ai o relație serioasă, ca va iubiți și ca doresti sa petreci mai mult timp cu el. Adu-l acasa mai des…ca sa-l cunoască mai bine. Iar dacă tot nu te lasă, inventeaza și tu o mica minciunica exact cum fac toți adolescenții. ‘)))

| HelpingHands a răspuns:

Ai 26 de ani, pentru Dumnezeu! Normal e să ai prieten, familie, copii! Vino cu el pe acasă arată-le că e de încredere, că relația voastră are un viitor, și poate se vor mai îndupleca! Nu mai ești minoră, de la 18 ani puteai să trăiești independentă!

| Verttigo a răspuns:

Vino sa dormi la mine atunci? Glumesc. Ascultă și de unu și de altul. Împacă și varza și capra?