Incearca sa comunici mai multi cu colegii de la munca ori prin cercul de prieteni, e mai usor sa gasesti in preajma ta.
Incearca sa dai de inteles ca esti disponibila dar fara sa fii prea directa, eu urasc femeile foarte directe si tind sa cred ca nu prea sunt placute, poate doar pentru o aventura.
Categorie de varsta. as zice sa fie cel putin de seama cu tine si pana pe la 35 de ani maxim. Incearca sa nu pui presiune pe tine si sa te astepti sa ai parte mai mult de intalniri aiurea...
Bafta multa iti doresc. Evita pe cat posibil sa incerci online
Nu exista o reteta exacta pentru toata lumea. Pentru inceput cred ca ar fi destul sa accepti cand ti se propunesa iesi la un date tip cafea/masa, bine daca simti ca e persoana ok. Apoi ramane varianta sa cunosti intai online, probabil cea mai folosita. Categoria de varsta tu o alegi, in functie de ce te atrage, 30 + care deja au un job si venit stabil, 20-30 care probail acum trag pe cariera sau termina facultate.
Doar de curiozitate, tu câți ani ai?
Întreb pentru că m-ar ajuta să știu ce mod de gândire au tipii în functie de varsta pe care o au, atata tot
Bună! In cazul in care abia s-a terminat relația, iti recomand sa iti acorzi putin timp tie. Avand in vedere ca ai fost impreuna doar cu o persoana, e bine sa cunosti mai multe persoane inainte sa te stabilesti iar. Vezi ce iti place si descopera-te pe tine! Poti da un ochi pe aplicatiile de dating pentru ca nu ai nimic de pierdut, fii curajoasă!
Iar legat de întâlniri, nu e o rusine sa fii emotionata, poti face chiar haz de chestia asta pentru a mai destinde atmosfera! Succes ❤️
Milo22 întreabă: