E greu cand nu ai fost niciodata casatorit sa te trezesti dintr-odata cu o familie si responsabilitatile ei pe cap; ai rabdare, tu trebuie sa-ti vezi in continuare de viata ta si daca el a tinut sincer la voi, se va intoarce ( daca n-o va face, nu te necaji, inseamna ca nu v-a meritat, iar tie fericirea iti va surade din alta parte)
Poate ca avea pe altcineva in acelasi timp ce te avea si pe tine si decat sa-ty spuna adevarul a preferat sa te minta frumos.eu zic sa iti cauti in acest timp si tu pe altcineva.cat despre el, stai linistita ca daca a tinut la tine se va intoarce.
scuzele lui sunt patetice. sunt cel mai clar semnal ca problema e in alta parte. linistita poti sa uiti de el. chiar daca se va intoarce la tine, cand se va plictisi va aplica din nou aceeasi tactica. daca spui ca are 40 de ani si nu are copii e clar ca nu-i plac. daca nu are nevoie nici macar de copiii LUI, ce sa mai zic de copiii altui barbat. masculii sunt foarte sensibili la chestia asta, sa stii.
Draga elutza...ai grija de tine si de copiii tai...nu-i regreta pe "plecatii"astia... daca la 40 de ani nu-i plac copii, fuge de raspundere...asta daca totul era in regula intre voi...ai tosi grija data viitoare...barbatii sunt fricosi, sensibili, rar se dau in vant dupa responsabilitati noi...deci data viitoare fii mai precauta, nu insista cu familia si mai ales nu-ti face iluzii, ca sa nu ai deziluzii. Traieste prezentul, daca e frumos, si cand intalnesti un barbat, nu-l face numaidecat tatal copiilor tai...
Daca te-ai indragostit numai tu e explicabil. Inseamna ca el era "intr-o pauza si se plictisea" si cum a aparut ceva la orizont a plecat. Acum depinde si de relatia dintre voi, caci nu cred ca s-a redus numai la a repara si instala prin casa. Oricum daca a plecat slabe sanse sa se mai intoarca. Iar daa o face, va mai pleca.
Nu am inteles prea bine ce vrei. o relatie pentru tine sau tata la copii? Eu cred ca ai cautat tata la copii daca in mai putin deo luna l-ai si adus acasa, l-ai pus sa -ti repare tevile sa se joace cu copii si sa faca cadouri. Nu ma intelege gresit cand am spus ca l-ai pus, proabil a facut-o singur. Greseala e ca l-ai adus acasa prea devreme fara sa il cunosti prea bine si sa iti dai seama ce vrea el si ce nu. Probabil din politete a acceptat aceste lucruri sau era prea indragostit iar cand s-a dezmeticit, s-a trezit deja intr-o famile cu sotie si 2 copii cu cu responsabilitati pe care nu le-a avut pana atunci, daca totusi are ceva pentru tine si revine cauta sa stai tu mai mult cu ei fara sa implici prea tare copii si nici nu cred ca e sanatos sa aduci acasa iubitu de fiecare data. vor fi si copii derutati. In momentu in care ai o relatie stabila si el accepta familia ta le faci cunostinta cu ei. mult succes
Imi pare f.rau de ce ti s-a intamplat, dar nu pot sa i-au in calcul suferinta ta, ma gandesc cu groaza ca astfel de incercari afecteaza cel mai mult copiii, ar trebui tinute departe de ei.Ca doi oameni adulti ce sunteti ati jucat un joc periculos cu sfarsit dureros pentru. ei, nu pentru.voi.Fii atenta pe viitor.
PROBABIL SI-A DAT SEAMA CA NU POATE REZISTA PRESIUNILOR SI NU ISI POATE ASUMA RESPONSABILITATI, COPII, O A DOUA CASA DE INTRETINUT...INTR-UN FEL A FOST O EXPERIENTA PENTRU AMANDOI, A FOST DESTUL DE ONEST SI BINE EDUCAT INCERCAND SA TE AJUTE IN LIMITA POSIBILITATILOR CU REPARATII, CASA, COPII DAR LA SCURT TIMP A DESCOPERIT CA ESTE INCAPABIL DE SE ADAPTA, MAI BINE LA INCEPUT DACAT MAI TARZIU CAND POATE COPII SI FI PUTUT SA SE ATASEZE DE EL MAI MULT SI AR FI AVUT DE SUFERIT, PAREREA MEA ESTE SA PASTREZI O RELATIE DE PRIETENIE CU EL, TOTUSI S-A OFERIT SA TE AJUTE CAT DE PUTIN IN MOMENTE GRELE.
Dragostea este trecatoare. Traiesc aceeasi situatie ca si tine. Am fost casatorit am un copil. Traiesc cu o Doamna divortata cu 2 copii. Cu siguranta viata in 2 este cea mai frumoasa dar barbatul care trebuie sa apara in viata ta sa stie la ce se inhama de la bun inceput. Cred ca ar fi frumos sa va bucurati de perioada de tatonare a relatiei, unde la inceput totul este frumos. Sa nu grabesti lucrurile. Socializarea unui barbat cu copii tai poate ingreuna si pune distanta intre tine si el. Arata ca esti dornica sa fi cu el dar fara sa-l aduci in situatia de a fi in preajma copiilor tai pentru inceput. Asa iti poti da seama ce fel de om este, daca iubeste conceptul de familie, daca-si doreste cu tine un copil, daca este capabil sa duca mai departe visul de a fi o familie. Nu conteaza varsta dar sincer un barbat care la 40 de ani nu si_a intemeiat o familie cu siguranta este un celibatar si nu cred ca tu esti aceea care-l va schimba. Sfatul meu este sa te linistesti sa-ti pui ordine in sentimente si sa fi pregatita pentru a alege "nu te mai minti".
PS: Cauta pe cineva care sa aiba sau sa fi trecut prin asa ceva.
bafta
Eu o sa fiu sincera cu tine si o sa-mi spun parerea, fara sa te menajez. Eu cred ca tu esti de vina. Pentru el oricum a fost dificil sa castige atentia copiilor, iar tu, dupa o luna, deja iti imaginai ca esti intr-o noua casnicie. E normal sa se sperie si sa fuga, fara sa se uite inapoi, indiferent cat tine la tine.
Si eu, mai de mult m-am speriat si am fugit, cand iubitul meu de atunci imi spunea ca modul in care deveniseram noi iubiti e de povestit nepotilor NOSTRII, si asta a doua zi. Am rezistat o luna cu el, pentru ca el deja planificase tot viitorul pentru noi. Si desi poate imi doream acelasi lucru ca el, toate spusele lui m-au speriat. Parca eram un obiect pe care si-l dorise, si acum il avea sub stapanire. Sentimentele astea, de constrangere, de pus la zid sunt mai des intalnite la barbati, dar si unele femei au nevoie de libertate. E normal ca tu sa-ti doresti siguranta, si o garantie ca va fi o relatie ok. Dar trebuie sa nu mai incerci tu atat de mult sa fie bine, ca n-o sa fie. Trebuie sa vina de la sine. Pe bune!