Salut.
Încrederea trebuie privită ca un lucru de preţ - nu-l poţi oferi primului trecător. Dar dacă este vorba de un prieten care de mai mult timp s-a dovedit demn de încredere, iar la un moment dat ţi-a trădat încrederea, cred că tu personal trebuie să evaluezi dacă a fost vorba de ceva care poate fi iertat, sau a fost ceva care a făcut ca încrederea ta să fie afectată în aşa măsură că nu vei mai putea avea încredere în el.
Sti ca exista o vorba : la cine te astepti mai putin acea persoana te tradeaza. Ai avut incredere si te-a dezamagit, dar in viata vei mai avea parte si de asa ceva. Si pana la urma a fost mai bine ca ai aflat tu, ca poate daca iti spunea altcineva nu credeai. Data viitoare iti lei lua masuri de precautie ca sa nu te mai dezamageasca cineva. Nu e bine sa acorzi cuiva multa incredere, anumite lucruri le pastrezi doar pentru tine. Mult succes.
Salut,
Deci ai o prietena buna, si ea a facut o nasoala, si tu ai aflat facand si tu o nasoala la randul tau.
Pana la urma, amandoua ati gresit cu ceva, nu?
Eu cred ca daca ii spui ce ai aflat o sa va certati, mai bine ai grija cu increderea, si cu ceea ce ai aflat nu pune la suflet, ca si daca ii spui nu o sa te simti mai bine, ci o sa fi mai suparata. sigur nu e singura persoana care greseste.