L-am sunat. Totul a fost ok. Iar pe urma m. a sunat el de 4 ori nu este adevarat ca a zis " nu" ci " nu stiu ". Oricum daca cineva se afla in cazul meu, fetelor : "sunati-l". am facut bine ca mi-am luat inima. n dinti si l-am sunat
Poate ca baiatu asta de care iti place tie nu a vrut sa recunoasca fata de celalat baiat ca i place de tine.Sti cum sunt baieti alta data de ce sa arate vreo slabiciune iar poate tu esti slabiciunea lui.Eu in locul tau i-as spune direct mai uite cum sta treaba eu cred ca m-am indragostit si as vrea sa stiu si eu ce vrei tu de fapt de la mine.Macar sti atunci deo treaba si sti ce ai de facut pe viitor.Sti cum e vb aia Ori la bar ori la spital iti tin pumni :*
Alexa, este destul de dificila situatia ta, eu cred ca ar trebui sa il intrebi pe el tu daca te place si daca vrea sa fie cu tine.
Ar mai fi ceva : poate chiar te place insa nu vrea sa fie cu tine pentru ca ii este teama de relatii.
Totusi gandeste-te bine si analizeaza situatia. Poti cere sfatului unui adult cu exeprienta: mama, matusa, sora sau verisoara(daca ai)
Eu cred ca baiatul pe care il placi nu a vrut sa ii spuna de fapt baiatului acela ca te place
Stii cum sunt baietii.
Nu vrea sa para ca te place ca sa nu creada ceilalti ca il ai la degetul mic si chestii.
Chiar de curand si mie mi sa inatamplat la fel
Eu zic sa treci peste si sa il intrebi daca te place sau nu...Nu cred ca te vrea il preajma lui asa... fara nci un motiv:d
Cred ca raspunsul e foarte simplu. Daca spui ca prietenul tau l-a intrebat si el a zis ca nu te place dar pe mess arata contrariul.probabil prietenul pus de tine are ceva impotriva acestui baiat.Probabil si el tine la tine si nu vrea sa fi cu acest tip.Confruntarea la telefon e ok.SUCCES!