| secretsecret11 a întrebat:

Buna sad am aflat teribilul adevar despre Mos Craciun.As vrea sa imi spuneti voi cum as putea sa cred din-ou in Mosul... Va rog! Macar spuneti-mi daca spiritul lui chiar exista?! :"( Dau funda
P.S va rog fara raspunsuri de genul : uita-l, nu exista!

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu te pacienta eu stiu ca exista mos irinel, mos tiriac etc si fetitzele care sunt cu ei cred in ei pentru ca le fac cadouri frumoase, deci da spiritul exista!

| Trolli a răspuns:

Mos Craciun exista. E la mine in camera mea roz, nu crezi? O sa fac o poza (selfie-eu si el) si o sa postez pe facebook. Sa-mi dai like, da?! :*

Mos Craciun e-un tinerel, are in ureche un cercel...lalala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce puii mei de raspunsuri vrei sa iti dam? Chestiile astea le faceam la 6 ani! De ce vrei sa crezi in el? Nu, nu exista! Spiritul Craciunului e alta treaba, toti credem in el, dar Mos Carnaciun nu exista!

P.S. Sariti cu injuraturile pe mine si cu voturile proaste, ma lasa rece.

| elyfel a răspuns:

,,Mosul,,e persoana care iti face sufletul sa se simta fericit.Petrece alaturi de familie, prietenii cei dragi happy, si cand te gandesti la el detaseaza un pic de realitate inchide ochii si viseaza un pic.Fa o iarna in in seara de Ajun. Important e sa crezi. happy

| AnotherNimrod a răspuns:

Uite ce e... stiu ca e greu pentru tine sa intelegi asta, dar Mosul NU EXISTA. Insa, spiritul lui va ramane viu in inima ta fiindca face parte din copilaria fiecaruia. Si pana la urma, nu intelegi esentialul. Nu Mosul conteaza la Craciun, ci spiritul sarbatorilor. Aici nu ma refer la sarbatoarea religioasa in sine, ci la faptul ca in fiecare an ai sansa sa fii oarecum altcineva. Prin ''altcineva'' ma refer la o persoana care, macar pentru o zi, incearca sa fie mai bun/a. E un prilej sa-ti amintesti ca nu fiecare om are ce ai tu si ca e o sansa sa fii mai generos. Deocamdata esti un copil, dar o vorba de alinare pentru bunicii tai, un gest prin care sa le arati celor apropiati ca le m ultumesti si ca tii la ei poate fii un cadou minunat. E de ajuns si un simplu ''multumesc''.
Vorbeste cu parintii tai despre asta, ei te pot ajuta cel mai bine sa treci peste asta.
P.S. : Stai calma, inca primesti cadouriwinking

| Ursuleţ25 a răspuns:

Chestia asta cu Mosu' e inventata. E doar o " reclama " ca toti parintii care n-au ce face cu banii, sa-i ia copilului ce-si doreste, sub pretextul ca ii duce scrisoarea lui Mosu. Craciunul n-are nicio legatura cu Mosu si cu inventiile despre el. E doar nasterea domnului, care ar trebui sarbatorita, nu sa-i facem reclama si publicitate acestei fiinte care nu exista. Si nu, nu are nici spirit. Doar, NASTEREA DOMNULUI este sarbatorita!

| byzu a răspuns:

Nu pot sa cred ca ai scris "din nou" din-ou

| FallenAngel21 a răspuns:

Cati ani ai? Eu cand am aflat prima data (aveam 8 ani) nu am fost prea dezamagita. Deja mi se parea ciudat. Oricum ar fi trebuit sa aflii la un moment dat. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea. Scuze, dar asta e realitatea: Mos Craciun nu exista si nu a existat. Faza cu "spiritul Craciunului" e complet diferita. Oricum parintii o sa iti mai dea cadouri, asa ca ce-ti mai pasa de Mosul?

| Issa001yss a răspuns:

Cati ani ai? Spiritul exista doar in mintea ta, Mos Craciun nu exista, stii tu e doar o chestie inventata pentru a face Craciunul mai distractiv pentru copii, dar daca un copil creste mare si in continuare crede ca Mos Craciun exista, atunci acel copil are o problema...