Intr`adevar stiu cum te simti..si eu am fost dezamagita de multe ori de tatal meu doar prin simplul fapt ca arata ca nu ii pasa de noi Si eu sunt cea mai mica in familie si la fel ma simt si eu cel mai rau cand se intampla ceva si te inteleg Si uitee ce zic eu..chiar daca iti este greu ar trebui sa vorbesti cu tatal tau si sa-i zici ce ai pe suflet...si chiar daca el nu o sa se schimbe macar o sa stie cum te simti tu si pana atunci tu traieste pentru tine si niciodata sa nu te dai batuta:*
De fapt are 17 ani... E o situatie destul de delicata. Stiu prin ce treci, sau cel putin aproximativ, dar ai mei nu s-au certat din cauza unei persoane ci nu mai mergea, pur si simplu relatia dintre ei. Nu inteleg de ce tatal tau continua sa fie rece, doar pentru simplu fapt ca ai aflat si l-ai "dat in gat". Eu zic sa te atasezi mai mult de mama, sa discuti cu ea tot ce discutai cu tatal tau, sunt sigur ca poate fi la fel de ascultatoare, daca nu mai buna. Stiu cum e genul de tata care reproseaza mereu ca ceri bani, cu toate ca nu iti da exagerat . Sper ca situatia sa se mai amelioreze si tatal sa revina la starea lui initiala. Bafta!
Trebuie sa lasi deoparte problemele lor, sa numai fi atat de afectata de ceea ce se intampla in jurul tau pentru ca mai tarziu totul poate fi fatal pentru tine(cum ai si spus despre anturajul tau).Cu timpul vei putea trece peste si vei intelege toate raspunsurile la aceste intrebari, pana atunci trebuie sa te detasezi, sa ti continui studiile si la momentul potrivit vei intelege totul.Nu ti mai pune atatea intrebari, accepta ceea ce s a intamplat si treci peste.