| Maddutzakiss a întrebat:

Buna am am si eu o problemuta deocamdata locuiesc cu parintii iar azi tata a fost cu niste treburi in oras cand s-a intors avea nervi pot sa sa spun ca era chiar foarte nervos si mi-a spus ca ce el traieste 100 de ani sa ma tina pe mine pe mancare si astea eu m-am suparat pentru ca mi s-a parut ca nu ar mai vrea sa ma tina dar ce sa fac ca nu mi-am gasit inca de munca sa plec de acasa? vreau sfaturi va rog dau funda!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

La nervi omul spune orice fara sa gandeasca si sunt sigura ca acum ii pare rau tatalui tau de ceea ce a zis, plecatul de acasa nu e intotdeauna solutia pefecta

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iarta-l, e tatal tau, poate avea o apasare, o grija. cauta-ti mai intens de munca si macar o vreme ajuta-l cu bani (mai mult decat consumi tu)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu lua în seamă, este o ieșire de moment!
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Daca nu ai nimic de munca nu ai cum pleca de acasa!
Incearca sa-ti gasesti ceva cat de repede ca sa aduci si tu ceva bani in casa! chiar daca te simti incomod in acest job, cauta ceva pana iti gasesti locul!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai sa vezi si tu cat de stresant cateodata sa lucrezi si nu iti mai arde de nimic la sfarsitul zilei, iar cand esti si obosit si nervos mai spui si lucruri pe care nu ai vrea sa le spui

| Solsagan a răspuns:

Judecând după avatarul tău, are dreptate.

| SimionAlexandru a răspuns:

Buna Madalina :-)
Si eu am 21 de ani (implinesc pe 11 martie), si inca locuiesc cu mama si fratele meu mai mic). Nu e nimic rusinos in asta.
Nu la niciodata in seama ce spune lumea la nervi, indiferent cine ar fi acestia. Cu siguranta esti o persoana minunata. Nu merita sa te consumi pentru lucruri care nu te ajuta sa evoluezi. Dezvolta-ti un hobby, traieste noi experienta, schimba-ti obiceiurile care nu iti plac, si fa orice te binedispune si te face sa te simti bine cu tine insuti. In viata nu conteaza CE AI, si CAT AI, DELOC. Conteaza doar CE GANDESTI, CE SIMTI.
Iti recomand cu incredere acest documentar, iti va fi de folos:
http://vimeo.com/27678730
Iti doresc o zi superba, Madalina :-)

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

La nervi poti sa spui orice.

| ovi93 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta despre situatie, nu ai precizat cati ani ai, sa iti dai niste sfaturi unde sa te angajezi, eu am 19 ani inca stau cu parintii niciodata nu mi-a spus tata sau mama ca ma da afara, dar crede-ma si muncesc din greu m-au tinut destul 18 ani pe banii lor, oricum si acum daca nu am bani tot ma ajuta. Ok aici e vorba despre tine, deci vorbeste in primul rand cu mama ta despre iesirile care le are tatal tau sigur o sa te ajute cu un sfat, cum ar fi" Nu il baga in seama e nervos" si nu are pe cine sa isi descarce nervii. Stai poarta o discutie cu mama apoi cu mandoi zile ca o sa iti cauti un job la o terasa undeva sau chiar si un job part time daca inca ai scoala. Mult succes!

| Rachel0 a răspuns:

Eu cred că nu ai de ce să fii supăată,fiecre are problemele lui,nu știu ca ce lucrează, dar pate e și el obosit, poate are probleme la muncă. Și eu mă cert cu mama foarte des, dar nu mă supăr pe ea, pentru că pana mea până acum ea m-a ținut.Nu ai de ce să te superi, sigur are un motiv întemeiat happy