Nu exista scumpa mea
Dar...stiu sigur ca spiritu` lui exista in fiecare persoana, fie ea copil, sau adult
Tu stai linistita ca mosu` o sa vina in fiecare an la tine daca esti cuminte!
>
Iata adevarul crunt si clar...NU esita mos craciun. da te poti consola cu zana maseluta avand in vedere ca ai invatat si umbli la un pc si sa pui intrebarea asta idioata pe site...ar fi trebuit sa stii ca nu exista
Evident ca nu exista! dar daca ai 5 ani scuze ce ti-am spulberat sperantele.
Nu nu exista dar se spune in polonia ca sade un mic batran care este mos craciun dar de fapt el nu aduce cadourile pan aici de fapt parintii nostri si sunt foarte sincera cu tine
Cred că a avut cont si pe TPU Moş Crăciun . Mos Craciun exista în sufletul fiecărui copilaş
Mos Craciun nu trebuie sa arate neaparat ca Mos Craciun din povesti cu barba si imbracat in rosu. pana la urma.tot primesti cadouri.
Imi pare rau ca sa-ti spun dar nu exista
Nici iepuras, mos niculae NIMIC!
Toate cadourile iti sunt aduse de mami si tati
Ar fi fost f. frumos sa existe
Buna! Pentru copii de 0-7 ani exista dar dupa aceea ne maturizam si parintii ne spun adevarul.De exemplu intr-o zi am fost la piata(aproape de craciun) mama tot statea la magazinele de zucarii si nu stiam de ce. Avea o gramada de pungi, iar acasa...nimic.Atunci mi-am dat seama(avand 7 ani jumate) si am intrebat-o. Mi-a explicat ca acum mosul nu exista, dar totusi el a existat.Acum este placerea parintilor sa faca cadouri.Asta este tot!
Spiritul lui Mos Craciunn inca mai exista dar el nu iar parintii sunt ajutoarele lui.
N-as vrea sa te dezamagesc, dar ai 2 ani? cred ca la... daaa crede-ma! da-mi id-ul tau
Ori e o persoana in toata firea care doar face glume:p altfel e un copil trist eu cred ca pana la varsta de 10 ani te poti bucura de sentimentul asta:X
Pentru cei ce nu v-ati dat seama ioana este doar o fetita mica care din pacate a azuit de la cativa oamnei ca mos craciun nu exista
Scumpa mea toate se vor afla la tipmul lor eu am aflat la 4 ani si nu mia parut rau de raspuns din contra
Chiar daca ai dat fundita eu te sfatuiesc sa nu mai crezi in el. Tocmai azi mama mi-a spus (amintindu-si intr-o poza) ca in loc de Mos Craciun a venit o ruda. Mi-a spus ( de fapt nu mie ) ca era altcineva. Am auzit asa ceva. M-am mirat care si eu pana acum credeam in el a recunoscut. De asta "mosul" parea diferit din an in an
sanyodude14 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: