| Twister09 a întrebat:

Am avut o relație cu o fată un an si 2 luni si s-a despărțit de mine. A luat decizia peste noapte. Motivul a fost ca nu ne mai înțelegeam asa bine.
Dar am aflat ca ea vb cu altcineva, ca tot ii scria unul.
Si ala cu care vorbeste acum e din acel oras cu noi, dar el e plecat in Germania la lucru, nu stiu cat va sta el in Romania sau asa sau cand vine.
Intrebarea mea este cam cat timp ține o relație la distanță?

9 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Pui greşit problema. Nu trebuie să fii un milog. O relaţie care s-a terminat - gata, punct şi de la capăt. Trebuie să fii ferm. Orice inflexiune nu poate duce decât la mai multă suferinţă. Te-a părăsit, e interesată de altul - adio, şi n-am cuvinte! Chiar dacă relaţia aia la distanţă se va termina şi veţi reface voi relaţia, aceasta nu va fi una de calitate ever. Fii bărbat!

| Celcestietot a răspuns:

În acest timp cât sunteți despărțiți (temporar), ea te poate înșela sau nu, acum depinde de femeie.

| Andreeush a răspuns:

Ce contează cât ține o relație la distanță atâta vreme cât ea te-a înșelat?
Las-o în pace, nu merită.
Dacă te-ar fi iubit nu te-ar fi înșelat cu altul oricâte probleme a-ți fi avut în relație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut o relatie la distanta un an si 6 luni si ne-am despartit pentru ca nu aveam un viitor apropiat comun, plus ca fata a gasit pe cineva mai pentru ea acolo unde s-a dus la facultate, iar acum sunt intr-o relatie la distanta de 9 luni care va deveni una fara distanta din octombrie, cand iubita va veni si ea la facultate in acelasi oras cu mine. Depinde de oameni. Parintii mei au fost la distanta impreuna 3 ani de facultate, Bucuresti-Constanta inainte sa revina acasa si sa se casatoreasca. Totul e posibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In relatiile la distanta. trebuie sa fie foarte multa incredere in voi, si in ziua de asta as prefera sa nu mai fac relatii la distanta pentru ca toti sunt falsi si te tradeaza.

Răspuns utilizator avertizat
| danaieladaniela a răspuns:

Eu nu cred ca relatiile la distanta dureaza deoarece atat timp cat nu vezi persoana aceea este foarte greu. si cred ca daca intervine si infidelitatea in realatie deja devine totul aiurea.

| Balanica12 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita, tine minte asta, Man fi barbat ce naiba, s-a terminat sa se duca mai ales ca vorbea cu altul. Incearca sa treci peste, i-ati timp de refacere incearca sa te refaci din temelii si cand te ridici la suprafata sa nu te mai recunoasca. Astea fac parte din valurile tineretii si se intampla acum astea's generatiile. Tu trebuie sa fi rechinul care asteapta pe mal acel mare si masiv val. E greu si eu am trecut pe acest drum, dar inearca sa gandesti la rece, doar asta iti pot oferi. multa bafta!

| 54kuv a răspuns:

O noua zi iar tu ai revenit cu eaxt aceeasi intrebare plus inca una despre cat poate rezista o relatie la distanta.
Se pare ca vrei sa auzi doar cum sa fii cu ea. Nu stiu ce sa spun caci nu cred ca va fi ok.
de ce iti scriu? caci pot sa iti zic cat poate rezista o relatie la distanta. mult, mult timp. ani de zile.
bafta multa in orice ai face