| criscriztinutzzza a întrebat:

am avut o relatie de 3 ani..am avut multe certuri in aceasta relatie insa mereu am reusit sa trecem cu bine peste tot a fost primul meu eu am fost prima lui iubire....insa la un moment dat ne certam prea des si el pur si simplu nu ma mai respecta.adika.vorbea foarte urat(gen:mars,esti o proasta du-te-n *** de proasta cand il suna-m sa ii zic sa ne vedem zicea n-am chef,se enerva din orice chestie marunta, nu ma suna cu zilele cand ne certam etc.) nu am dat importanta pentru ca mereu spunea ca ajunge sa imi vorbeasca asa pentru ca eu il enervez prea tare insa el se enerva din prosti banale.s-a despartit de mine de 2, 3 ori mi-a spus ca nu mai vrea mam rugat de el am plans in fata lui ia'm implorat iubire sa zic asa.pentru ca imi dadea impresia ca e doar vina mea..desi de multe ori ne certam pentru ca nu discuta nu mai vb frumos deloc si eu urlam...totul a fost pana la un punct cand inainte de sarbatori din nou a terminato..credeti-ma il iubesc din inima m-am milogit si mi; am calcat orgoliu demnitatea mereu insa cand am vazut ca iar pune punct si asteapta de la mine sa fiu femeia perfecta"adica sa nu ma supere nk sa se comporte cum vrea el iar eu sa il inteleg"in momentul cand a pus punct nu l-am mai cautat..trecuse 1 luna la'm cautat inainte de revel si i-am spus ca imi lipseste el tot el cel ce mi-a dat papuci era mandru si zicea ca se mai gandeste ce facem noi"aveam impresia ca isi bate joc..asa ca mi; am propus sa ma cuplez cu altcineva sa uit..am inceput o "relatie"incerkand sa ies sa uit de fostul pentru ca ajunsesem depresiva numa plangeam si nu ieseam din casa..baiatul acesta este exceptional se poarta f frumos cu mine ma respecta insa nu pot sa simt nk pentru el decat drag..inca plang si au trecut 4 luni inca imi lipseste fostul si imi vine sa ii scriu insa nas rezolva nk pentru ca s-ar bucura probabil ca va vedea ca inca plang dupa el (el considera ca eu sunt mai mult vinovata si considera ca nu trebuia sa ma iau cu altul pentru ca eram despartiti doar de 2 luni si eu deja ma cuplasem cu altcineva) nu stiu ce sa fac sa ma despart de respectivul si sa il contactez pe fostul care probabil are deja si o iubita..sau sa raman in relatie cu acest baiat si sa incerk sa il uit. daca ati trecut prin dezamagiri si ati simtit ca se prabuseste tot va rog dati; mi niste sfaturi..specific.eu am 20 de ani el are la fel

Răspuns Câştigător
| Hilde a răspuns:

Ok, am inteles mult prea perfect ceea ce simti tu! Prin asa ceva am trecut si eu si cunosc sentimentul.Este ceva de nesuportat la un moment dat daca persoana de langa tine pe care spui ca o iubesti te jigneste in permanenta. Iti propun sa faci un exercitiu. Fa doua coloane pe o foaie de hartie, prima coloana sa scrii ce iti place la el si ce iubesti, si pe cealalta coloana ce nu iti place. Trebuie sa fi sincera cu tine, ce iubesti tu la acest baiat? Eu iti spun din proprie experienta ce am ales eu, si anume a doua optiune, baiatul cu care m-am combinat. Pana si in ziua de astazi chiar simt ca ma iubeste si ma pretuieste ca si persoana, cu toate ca nu arata ca un manechin, dar e persoana care m-a ajutat sa depasesc acele momente grele. Comunica cu acel baiat si exolica-i ceea ce simti si ca iti doresti o persoana care sa iti DOVEDEASCA, ca el merita toata atentia si interesul tau.Nu merita sa plangi, sau sa te milogesti pentru dragostea cuiva! Cine te doreste fa face ORICE pentru tine! Capu sus si mergi inainte! Daca mai vrei sa discutam iti las id-ul meu de mess : tm_31_hld@yahoo.com! Te pup si ai grija de sufletul tau, ca esti femeie, iar femeile trebuie tratate ca atare! Astept un raspuns de la tine.

5 răspunsuri:
| mara11654 a răspuns:

Buna..Imi pare rau, chiar imi pare, dar iti zic sincer mai bine asa decat el sa nu te respecte si sa iti vorbeasca urat...E greu, timpul le rezolva pe toate.Nici eu nu am crezut, eram indragostita peste cap, plangeam si ma intrebam de ce se comporta asa cu mine.Mama mi-a zis : Esti frumoasa, tanara, ai toata viata inainte, nu lasa un prost sa isi bata joc de tine! Sunt 100000 de baieti si sigur v-a aparea si unul pentru tinehappy.

Bafta!

| fabiola a răspuns:

Mi-e ciuda parca, cand vad ca fetele de azi nu stiu sa aiba orgoliu! Daca acum iti spune mars mai tarziu cu ce continua! Dincolo de dragoste este respect, comunicare, sprijin! Ce ai sau ce ai avea continuand sa-i cersesti dragostea!

| malina1111 a răspuns:

Imi pare rau de tine.Mai bine stai cu baiatul cel bun.Lasal pe omul acela in pace. uiti pursisimplu de el.roaga pe cineva sa uiti de el fa si tu ceva!

| bubulina76 a răspuns:

Imi pare rau de cele intamplate, dar stai cu baiatu' care te respecta care te iubeste si cu care comunici mult mai mult, incearca sa il uiti pe fostul' tau "iubit" pentru ca nu merita sa aiba langa el o fata asa de iubitoare si nu il mai cauta lasa-l in pace daca te iubea te cauta si nu iti bate joc de persoana care te iubeste si care este langa tine atunci cand iti este greu sau nu ai cu cine sa comunicihappy

| IloveME a răspuns:

Acesl baiat nu merita iubirea ta! te-a umilit si te-a desconsiderat in ultimul hal!
Stai cum esti! iti va fi mai bine!