Pai. si eu am fost in situatia ta. ba chiar de 2 ori. cu jocurile astea virtuale. incearca sa-i spui cat de mult ti la el cam asa ceva " Sa sti ca te iubesc foarte mult.si nu stiu ce ai tu degand. dar eu nu m-am jucat cu sentimentele tale. nu te juca nici tu cu ale mele. cv de genu. sau nu stiu. gandeste-te bine.
Imi dai fundita?
P.S : ce nesimtita sunt. in situatii din astea ma gandesc la fundite sorry.xD
Multumesc:*:*
Npk.
Bebe, relatiile virtuale nu exista de ce nu-ti faci tu mai bine un prieten din licalitatea ta?!
Ce penal... Mi-ai starnit un zambet. Iubiti-va in continuare poate peste 5 ani va intalniti si la prima intalnire va despartiti ca erati mai frumosi in poza.
Pai ar trebui sa il lasi inpace si iti gasesti un prieten real ca numai asa simt gustul dragostei adevarate.si ar trebui sa lasi prieteniile virtuale ca sunt lucruri mai frumoase de facut in viata reala sftatul meu ...bafta
Uhm. stiu cum e sa iti placa de cineva care sta la o distanta foarte mare de tine. deci. eu cred ca ar trebui sa te impaci cu el... spune-i-o direct. ca si tie iti e dor de el. ca vrei sa fiti iar impreuna. ca te simti naspa.Dar, chestia e ca relatia nu se prea pot materializa daca nu va intalniti
Saracuta,trec toate! Nu stiu cum puteti sa va implicati sentimental emotional printr'un calculator,daca nu l'ati vazut pe ala? Omfg! O fi posibil la cei care's slabi de caracter,dar eu nu m'as putea indragosti de unul necunoscutnumai daca as vrea sa bag o obsesie pentru el,as face'o oricand, si nici asa... daca te invita la majorat te duci, macar sa te alegi cu ceva din toata povestea virtualului.Cand se iubeste nu se mai tine cont de kilometri sau alte chestii incerci sa invingi! Vorbele lumii nu le asculta ci fa ce crezi tu, dar trebuie si sa'i cunosti caracterul in afara; really! Bafta:*
Relatiile la distanta nu rezista; are sa-ti treaca, fara indoiala. Fii fericita!
Nu, dă-le naibii de relaţii la distanţă. NU EXISTĂ DRAGOSTE VIRTUALĂ!
De ce? Păi uite.
Dragostea = sentiment exagerat de puternic de admiraţie + unicitate + atracţie sexuală.
''Dragoste'' virtuală = sentiment deprins în funcţie de personajul virtual, ireal/fantezie.
Tipul tau este inexistent. Tu nu îl cunoşti cu adevărat. Ai doar o imagine, formată în urma replicilor ce ţi le dă sau le dă altora în prezenţa ta, ce naiba. Nu este ceva palpabil, să trăieşti.
Trezeşte-te la realitate, închide calculatorul, scoate router-ul din priză, ieşi afară, vorbeşte cu prietenii, şi cu prieteniile mai vedem. Când o fi, o fi, dar să fie, nu doar să pară!
Relatye l distanta? nu rezista.am trecut si eu prin asta.cautaty p altcineva cre sa fie aproape d u.
Buna! eu sunt indragostita virtual si imi este deokmdata bine, sper sa nu ma minta simt din vb lui ca ma iubeste, incearca sa-l uiti altceva nu ai ce face daca el nu iti mai ras la mesaje si incearca sa fi mai indiferenta si nul mai cauta k se simte f important fal sa simta k e dor de tine te pwpic