| Oliiitepupa a întrebat:

Buna:*! Am avut un vis in care cineva ma urmarea si vroia sa ma omoare sau sa ma raneasca.In vis mai este vb de o baserica parasita, sange si calcule care au rezultatul 666. Ce semnificatie ar putea avea acest vis? Va rog ajutati-ma!crying

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ceva legat de omul rosu (diavol) asa ii spun eu om rosu, dar nu are nici o treaba cu realitatea.

| MenInShadow a răspuns:

Ca nu prea te duci la biserica. Mai spui Tatal Nostru inainte sa te culci? nu cred... Deaia ai cosmaruri. Ala care vrea sa te raneasca, e draq, de aia iti da si rezultatul 666. Iar biserica parasita, poate insemna, locul unde ar trebui tu sa mergi mai des. De obicei, visele nu treuie loate in semana, pentru ca sunt doar inchipuiri, insa visa din astea, trebuie luate cam in serios.
Deci sfatul meu ar fi sa treci pe la o biserica, daca nu vrei singura te duci cu o amica/amic, te duci, te spovedesti, stai si tu la o slujba, da sa fii atenta nu sa te apuci sa razi pe acolo.
Si inainte de culcare spune Tatal Nostru. Nu cu voce tare. Doar in genunchi, cu mainile lipite, si spui in gandu tau. O sa-ti fie mai bine.

| lunarwolf a răspuns:

Salut.:)
Mie îmi place la nebunie să dezleg vise și altfel de chestii de-astea stranii. Te pot ajuta.
Deși majoritatea preoților ne sugerează să nu credem în vise,că sunt însemne prin care cel Rău ia legătură cu noi,eu, sincer, cred că sunt de fapt niște semne pe care subconștientul nostru ni le trimite.
Uite aici ce-ar putea să însemne fiecare simbol din visul tău :
La faza cu cel care te urmărea...eu cred că,de fapt,ai mințit în legătură cu ceva și îți este teamă să nu se afle adevărul. Te urmărește conștiința. Sau,probabil te temi foarte mult de ceva și nu reușești să îți depășești acea temere. Dacă ai fost ucisă în cele din urmă înseamnă că vei avea o viață lungă. :) Îți este,de asemenea,teamă de eșec.
Biserica,în general,reprezită alinare sufletească,reculegere,liniște,ocrotire. Dacă ai visat-o părăsită, mi se pare că îți este frică de ceva,ești nesigură pe tine,nu te simți în siguranță undeva anume.
La sânge depinde unde și ce fel de sânge ai văzut.
Uite un site de unde poți vedea mai sigur ce însemna sângele pe care l-ai visat,pentru că nu ai specificat dacă era sângele tău,dacă era pe jos,pe mâini, pe haine, etc.: http://www.visele.ro/cauta.php?vis=sange

Pentru 666 nu am găsit, însă, știm cu toții...este simbolul Diavolului. Ție îți este frică foarte tare de ceva? Ai remușcări?
Îți este teamă de Diavol?

Dacă vrei, putem vorbi prin mesaje. Sigur nu este nimic grav...
(Fundă?:o3)

| Doublekillll a răspuns:

Sange - Semnificatie si interpretare in vise

Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (In special in planul afacerilor). Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor. Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.

semn de vindecare,dar si al unei pierderi;

de vei visa sange in orice forma, e esmn de dezamagiri profunde;
daca tu insuti sangerezi, in orice parte a corpului, e semn de nefericire in dragoste, dar poate fi semn de cearta cu cineva drag;

pradare, boala, moarte;
- a curge- vei face avere;
- a curge din tine- moarte apropiata;
- a curge dintr-o taietura- daune materiale ce se vor reface;
- a sangera- pierdere;
- de animal- prea multe sarcini te potopesc;
- de cutit- posibile pericole;
- de om- succes;
- din nas- afli o noutate;
- friptura in- posibile pierderi materiale;
- pe mana- veste proasta;
- manjit- proces;
- manjita masa cu- veste cu suparare mare;
- manjita palma cu- situatii incurcate;
- pe caldaram- hotie;
- revolutie cu- esti prea iute si grabit in actiunile tale;
- rosu in fata noastra- prosperitate materiala cu intrigi sau violenta;
- scuipand- boala;
- uscat- probleme pe care le ai la serviciu;
- vata cu- vesti importante de la slujba;
- varsa- deces;
- vezi pe altii- veste, succese;
- vezi la tine- necaz, doliu, rana, boala

Biserica - Semnificatie si interpretare in vise

(vezi si clopotnita) Biserica simbolizeaza idealismul si spiritualitatea. A-ti implini serviciul bisericesc arata relatii bune cu persoanele de sex opus. Daca visezi ca participi la evenimente sociale care au loc in biserica, vei fi pesimist din cauza unor trivialitati. daca visezi o biserica pe care creste iedera este semn ca vei fi iubit de catre familie. daca visezi o biserica in flacari inseamna ca vei pierde un prieten apropiat.

daca visezi o biserica vazuta din afara, e semn bun;
daca te visezi in biserica sau in alt locas sfant, e semn ca vei avea niste necazuri;

calm, liniste, ocrotire, protectie benefica, realizarea sperantelor;
- asculta predica la- pozitie nesigura la serviciu,- avand- cineva iti face mult bine;
- arzand- mare nenorocire;
- baiat in- esti impulsiv(a);
- clopote sunand la- nelinisti ascunse;
- daramata- relatii proaste, prevederi rele;
- faramata- necaz, ghinion;
- femei in interior- imprudente cu consecinte proaste;
- iesind- scapi de o complicatie;
- intrand- neliniste;
- in care te rogi- vei scapa de multe necazuri;
- in interior- nesocotinta cu efect grav;
- mare- dispute, te amesteci in dispute religioase;
- orga de- sa-ti revizuuiesti planurile;
- nu putem sa ne apropiem- deziluzii;
- preot- altii se ocupa de tine;
- privind- fericire;
- rugandu-te- usurare, scapi de necaz, confort;
- surpandu-se- nebunie, boala, moarte;
- trecand pe langa- clevetiri;
- uitandu-te la ea- vei avea putina mangaiere;
- vazand- nenorocire, primejdie de razboi;
- vazand din afara- noroc;
- visand- inaltare sufleteasca;
- zidind- nunta in familie.

URmarire
Daca in visul tau tu esti cea care urmareste, atunci visul poate vorbi despre ambitia de a obtine ceea ce vrei. Sau ca te afli in urma si vrei sa recuperezi.

Conteaza enorm si sa iti amintesti care e distanta dintre tine si urmaritorul tau, fiindca aceasta indica cat de apropiata iti este problema respectiva. Problema te va urmari pana in momentul cand te vei opri ca sa o infrunti.

Exista si o explicatie mai directa a viselor cu urmariri. Acestea pot vorbi despre frica de a fi atacata, acesta fiind un vis mai comun pentru femei decat pentru barbati.

| FollowTheLight a răspuns:

Visele vin asa.Din constient, inconstient si subconstient.Dar mai vin si de la altcineva...Visul acesta nu semnifica ceva rau, nu trebuie sa crezi in vise.Iar daca semnifica ceva rau, semnifica faptul ca tu cam te-ai apropiat prea mult de partea raului.Gandeste-te ce ai facut cu o zi inainte. Poate ai ascultat muzica satanista, sau poate ai facut vreun pacat mare.Nu e de glume, visul aceste e un fel de semnul exclamarii! Deci ai grija ce faci si prin ce anturaje umblii! Sper ca te-am ajutat!

| Annie a răspuns:

Pai numarul 666 il reprezinta pe cel rau(Adica dracusorul)... in legatura cu visul nu stiu ce sa-ti zic... doar ai grija de tine si ce faci.

| Roxana90roxana a răspuns:

666 este numarul numelui fiareistraight face sau diavolul cum ii spui tu.
pot insemna multe lucruri visele, o frica ascunsa, sau daca ai vazut un film de groaza de curand, poate semnifica si daca ai pe cineva care a murit recent ori semnifica ca a ajuns in iad, sau inversul visului ca este in rai, sau ca va muri cineva si va ajunge in iad sau invers in rai. Visele pot insemna multe, de obicei sunt create de constientul nostru, sau sunt raspunsuri de la Dumnezeu, sau atentionari, orice. straight face

| LoveYou_6409 a răspuns:

Eu sincer nu cred in vise, probabil ca te`ai gandit la ceva urat inainte sa te culci sau te`ai uitat la un film de groaza. Sunt curioasa ce raspunsuri primesti, sa vad cum interpreteaza unii visul acesta. Eu zic sa nu te stresezi, a fost doar un cosmarhappy. Bafta:*.

| AFR81 a răspuns:

Deci,te rog sa nu crezi ce au zis majoritatea celor care au comentat.Visurile nu inseamna nimic.Probabil ai avut acest vis pentru ca te uiti la documentare sau la filme legate de aceasta tema.In creierul tau a ramas o teama, o ingrijorare.Inca o data iti zic, nu lua in seama tot ce zic aceste persoane, mai ales cea care iti zice ce inseamna fiecare element.Gen "sange-..."

| MeGhosta a răspuns:

Te-ai uitat la filme de groaza in acces. Si eu am visat acum 3 zile ca ma urmarea un pitic irlandez dar nu a insemnat nimic pentru. ca nu s-a intamplat nimic de genul si in realitate laughing 666 este nr. satanistilor, sangele provine din fiinte vii [din moment ce era pe jos inseamna ca cineva a fost omorat], biserica parasita semnifica neglijarea lui Dumnezeu, omul care te urmarea vroia sa te omoare..."Nimic" ce vezi in fiecare zi in Romania. happy

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Salut! Daca cineva e urmarea in vis inseamna ca ai de-a face cu schimburi in viata si te temi ca nu vei face fata noilor provocari. Tine langa pat un caiet si un pix si imediat ce te-ai trezit scrie-ti visul, apoi vorbeste cu prietenii si failia despre vis. GOOD LUCK!

| AlicePotato a răspuns:

Ca vine apocalipsa in 2012 sau ca te uiti prea mult la filme horror si documentare. si case bantuitebig grin

| ana_9938 a răspuns:

666=diavol

| Ventilator12345 a răspuns:

Visele sunt invers...

| xDepression a răspuns:

Numarul 666 este numarul diavolului cand visezi pe cineva care vrea sa te omoare o sa ai un necaz in familie sau cineva vrea sa iti faca rau, o persoana care te inelegi foarte bine cu ea nu pare ceea ce cezi u ca este. sper ca te-am ajutat happy

| stefy_4488 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui as te sperii eu am avut vise mai ingrozitoare ca acestea, poate iti este frica de ceva ingeneral de aceea visezi urat fii curajoasa :*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:*:*

| innayz a răspuns:

Pai cum ai zis tu... biserica parasita, e semn de nefericire, boala. dar nu cred ca ar trebui sa te iei dupa vise. Poate ai vazut un film, sau ceva...ai grija de tine!

| Oliiitepupa explică:

As vrea sa va zic ca nu ma uit la filme de aces gen pentru ca ma sperie foarte tare, merg destul de des la biserica, si ma rog in fiecare seara

| StefanMadalina1998 a răspuns:

Atunci cand visezi ca cineva vrea sa te omoare insa tu poti sa impiedici acest lucru inseamna ca va trebui sa iti pui spiritul in miscare ca sa eviti unele lucruri urate, ceea ce inseamna si ca trebuie sa lais la o parte latura materiala a vietii.

| Nix_Mo_1997 a răspuns:

Îți este frica de ceva în viața reală și nu prea te duci la biserica sau nu te rog posibil nici sa nu iei prea în serios religia sau incredresa în Dumnezeu

| Ioana_Suparacioasa_Tha_Iubita_1995 a răspuns:

Buna am visat ca cineva voia sa ma omoare in timp ce eu visam am auzit niste zgomote ciudate in casa si m-am dat jos din pat sa deschid lumina dar nu se deschidea cautam un cutit nu gaseam nimica dupa am auzit ca cineva batea tare in usa mia si m-am trezit si m-am uitat nu era nimenia dupa am aprin lumina functiona m-am uitat in saltar sa vad cutitele erau toate la locul lor m-ar putea ajuta cineva sa-mi spuna cen seamna ca eu nu stiu