Fericirea nu are varsta, nu trebuie sa te afunzi in tristete la 38 de ani, esti abia la jumatatea vietii si poate cea mai frumoasa etapa daca tu vrei sa o faci sa fie asa. In primul rand gaseste-ti puterea sa pleci din mediul acela care nu-ti face bine, nu trebuie sa te fortezi sa ramani intr-un loc unde nu te simti dorita, apreciata, respectata si asa mai departe, pentru fiecare dintre noi exista o a doua sansa la fericire( si a 10 daca e nevoie), ideea e sa nu renunti si sa nu deznadajduiesti niciodata, fericirea ta poate fi mai aproape decat crezi. Debaraseaza-te de trecut, de tot ce te-a ranit, da-ti sansa sa scoti tot ce-i mai bun din tine si sa iti recapeti increderea in cine esti si ce poti tu sa faci, niciodata nu trebuie sa ne punem fericirea pe seama cuiva, fericirea trebuie sa vina din noi insine, fii puternica, ridica-te si demonstreaza-ti tie ca poti. Resemnarea in cazul asta nu isi are rostul, esti inca mult prea tanara sa renunti la fericire doar pentru ca pana acum ai avut de suferit. Succes si fericire multa iti doresc!
Multumesc dar mai am pana la 38 cu mult acum nu vad o optiuni în mumetul ista si ce fac acum cred căicel mai bine. Multumesc bine spus.
"nu vad o optiuni în mumetul ista si ce fac acum cred căicel mai bine"
Se pare că ești deja fericită, de ce te mai chinui să cauți altceva?
Nus dar ma multumesc cu ce am nu ai auzit de sacrificiu is mama si asa cred căi bine.
Buna,
Poti sa fi si la 90 de ani, asta daca apuci varsta asta si te ti bine.
In viata esti rezultatul decizilor si actiunilor tale.
Prin urmare poti sa te simti nefericita si neimplinita si la varste fragede.
Nu poti merge singura mai departe? Ai auzit de relatii toxice?
Tine-o tot asa si sigur vei fi fericita...
Ce stupid. Sper sa gasesti ceea ce cauti macar spre finalul vietii ca acum esti... foarte, foarte lasa.
Dacă crezi cas lasă trebuie să afli mai multe despre mine primul lucru ar fi că niciodată nu aleg calea mai usoară de a scăpa de o problemă.
Ba da. Calea cea mai usoara in situatia ta e sa ramai pe loc. Asta faci.
Nu îmi cresc copii si renunț poate la ce îmi doresc eu. E mai simplu să faci ce vrei decat să faci ce crezi că trebuie nu îmi place să incurc pe cineva si nu vreau să îmi fac copii să sufere am facut o greseală nu o mai repet. Dar poate ai dreptate nu lupt pentru ce îmi doresc cu adevărat dar ma sacrific pentru ce cred căi mai bine. Multumesc pentru părere.
Sacrificiul asta este in van din punctul meu de vedere. Copiii tai au nevoie de o mama fericita, de o mama implinita, de o mama care se poate dedica lor, nu de una frustrate ca trebuie sa suporte un imbecil si una care viseaza cu ochii deschisi cum va fi viata ei la 50 de ani. Cat crezi ca o sa poti disimula? Merge acum cat sunt mici. Mai tarziu insa sa nu ai surpriza sa iti reproseze ca nu ai divortat. Lucrurile urate nu vor disparea. Ma rog, tu stii. Gandeste-te bine la ce vrei sa faci si gandeste-te la ce e cu adevarat mai bine pentru ei.
Nu ma gndesc cum va fi era dor o întrebare după o hotărâre nu stiam ce trebuie să fac si nu stiu încă cei bine dar încerc să fii cât de bună pot fe sunt zile in care nu mai pot dar si asa tot am grija de ei au o educatie bună copii mei la scoală si la grădinița is printre primi. Mă interesez de ei si chiar de nu-s bine eu fac in asa fel să uit de ce ma dore.
"Cum pot schimba starea de spirit is mereu supărată, trista si fara chef de nimic nici sa ies sau sa fac ceva. Îmi vine sa ma ascund udeva si sa nu vad sau sa aud nimic. Nu stiu cum sa ma pun pe picioare din nou ma scol cu înțepături de inimă si dureri în piept. Cum pot uita de supărare?"
asta e mama de care au nevoie copiii tai?
Nu dar ma străduiesc să fii cum trebuie
Mda.
Adica tu ai vrut sa spui " Am 24 de ani, nu sunt fericita, dar nici de as avea 38 nu ar fi prea tarziu sa fiu fericita.
Avand in vedere ca ma despart atatia ani pana la varsta aia, ce parere aveti de oamenii ce au 38 de ani care se gandesc sa faca un alt set de alegeri care sa produca o calitate mai buna a vietii, sa fie mai fericiti, sanatosi, sa aiba o viata mai buna? ".
Sper ca nu am inteles prost.
Raspunsul meu e ca da, pot sa fie fericiti la orice varsta, daca stiu ce au de facut.
Multa bafta.
Dacă alegi sa stai într-o relație toxică îți faci rau si ție si copilului. Cea mai proasta alegere. Nu, nu va fi nimic mai bine la 38 daca este deja rau acum, vei fi doar obișnuia cu viata de rahat
Acum cateva luni in urma parca aveai 24 de ani... De meritat fiecare merita dupa ce si-a ales de buna voie si nesilit de nimeni. Daca nu ti-a bagat nimeni alegeri pe gat sau nu ai fost in situatia sa nu ai ce alege, atunci meriti exact ceea ce ai.
Am 24 ma gadeam să o iau de la capăt la 38
Stii câți ani am dar nu stiu restul wow. Înainte să tragi concluzi uitate mai bine.
Nu stiu ce zici acolo si de fapt nici curios nu sunt, ti-am raspuns la intrebare cu ce stiu si asta-i tot. Invata sa scrii macar inainte sa aduci copii pe lume...
Țin sa cred ca fericirea nu tine doar de persoana de lângă tine, aia e mai degrabă atașament(nu îmi vine în minte acum cuvântul potrivit).
Decât sa fii intr'o relație toxica, doar de dragul de a spune ca ești împreună cu cineva. Mai bine singura și te axezi pe alte lucruri, care sa te facă fericita.
Citește dezvoltare personala, poate chiar și mersul la sala te face sa treci mai ușor peste și sa îți mai dea încredere în tine, sa cunoști oameni noi.
Oricum ar fi încearcă sa treci peste, stagnad nu o sa ajute la nimic, doar pierdere de timp, cândva va trebui sa și acționezi nu doar sa gândești.