Buna Adelina,
Iti dau un raspuns ca unui baiat. E posibil ca primul si-a dat seama ca a gresit si ce a pierdut si ca vrea sa fie din nou impreuna cu tine. In acelasi timp eu iti sugerez sa ai grija foarte mare la decizii deoarece oricine sau orice persoana care vrea sa rezolve o problema o lasa sa se raceasca dupa ce a insistat inainte de multe ori. Cam 70% din cazuri fetele/femeile au acceptat sa stea de vorba si foarte aproape de acest procent s-au si impacat. Eu nu cred ca o persoana care te-a mintit de mai multe ori nu te va minti din nou deoarece atunci cand va aparea urmatoarea fata sau vreo problema te va lasa in ceata din nou. Ia pune-l pe acest baiat sa iti zica aceste lucru uitandu-te in ochii lui si nu prin mesaje. Daca are un moment de ezitare inseamna ca nu e sigur.
Despre actualul eu zic ca el isi doreste sa fie cu tine doar pentru distractie si sa obtina de la tine diferite lucruri fara obligatii. Poti ramane cu el doar ca eu zic ca in 2 luni maxim va despartiti.
Incearca sa cantaresti bine decizia pe care o vei lua si vezi ce pierzi si ce poti castiga pe termen lung...
Tu ai gresit foarte mult, mie unul nu mi se pare normal sa iesi cu fostul cand tu esti deja implicata intr-o alta relatie.Alta problema este ca esti prea copila daca ai observat ca l-ai iubit doar pe fostul si ai fost fericita cu el, pentru ca un om care stie ce vrea isi da seama cand ii e bine si cand nu.
Acum nu este nimeni in masura sa iti de-a tie un sfat CONCRET pentru ca tu nu esti sigura pe ceea ce vrei.
La fel, situatia asta e numai din vina ta, daca ei te iubesc tu nu ai cum sa nu ranesti pe nimeni, tu stii cu exactitate ce schimbari au avut loc, trebuie sa te gandesti la tine in primul rand, sa vezi unde iti este mai bine si sa actionezi.
Buna raspunsul meu nu este deloc usor dar tinand cont ca eu trec prin aproape aceeasi chestie parerea mea este sa iti asculti inima si sa nu fii orgolioasa iubirea adevarata e greu de gasit si daca fostul de atunci si pana acum s-a gandit numai la tine eu zic ca te iubeste din suflet te iubeste sincer si curat. a gresit odata a foste pe punctul de a te pierde definitiv din viata lui dar el a continuat sa te iubeasca totusi eu cred ca vei fii foarte fericita langa fostul iubit dandu-i o noua sansa crede-ma pe cuvantul meu de onoare ca nu iti va mai calca stramb si te va face cea mai fericita fata din univers parerea mea ai grija ce alegi alege cu inima