Oarecum inca a ramas ceva infiripat in inima respectivului. Lucru care inseamna ca nu poate sa treaca peste tine, esti speciala pentru el si e greu sa uite faptul ca ai fost in viata lui. Putini baieti fac chestia asta printre care ma numar si eu, majoritatea vor sa termine o relatie cu niste injurii cred ca stiu fetele prea bine cuvintele colorate care le spun baietii in general. Inca o probabilitate e ca relatia voastra ar fi fost atat de puternica incat i-a oferit un impact emotional in sensuri pozitive iar tu inca reprezinti ceva pentru el si de ce ar vrea sa faca asta simplu si usor fara sa stai pe ganduri, te iubeste tine la tine si e destul de greu de crezut pentru ca dupa relatie nu prea exista prietenie. E un gest relativ de apreciat si foarte dragut inseamna ca chiar insemi ceva pentru acel cineva si ca ii vine greu sa uite tot. Intr-o alta maniera ar fi ca un baiat nu poate sa reziste fara persoana iubita indiferent daca sunt despartiti sau nu si faptul prieteniei completeaza fosta relatie funda?
Poate ca nu vrea ca, la sfarsit de relatie, tu sa iesi din viata lui permanent, asa cum se intampla de obicei. Sau poate vrea doar sa te tina "de rezerva". Depinde si de ce gen de relatie ati avut, daca a fost ceva serios sau doar o joaca. Daca si tu simti la fel, ca ar trebui sa ramaneti prieteni, poti sa accepti. Desi mie personal mi se pare foarte ciudat sa fiu prietena cu cineva pentru care odinioara am avut sentimente puternice.
O explicatie este ca va fi foarte singur acolo si ar vrea sa aiba pe cineva cu care sa vorbeasca.
Ar putea avea inca sentimente puternice pentru tine si spera sa iti reconsideri decizia.
Poate ca are de gand sa stea mult acolo si nu vrea sa te piarda din toate punctele de vedere.
e si posibilitatea ca sa se intoarca repede de acolo si sa se bucure daca te gaseste libera cum te-a lasat.
Hehe.daca arați ca in poza din avatar, este de înțeles de ce vrea sa rămâneți prieteni.
Eu cred ca si doreste acest lucru pentru ca inca te iubeste si vrea macar prin intermediul acesta, adica prin a fi prieteni, sa mai fie aproape de tine. Dupa cum a spus si Stoessel_Martina_1989, chiar insemni ceva pentru el si este un gest foarte dragut. Eu spun sa accepti sa ramaneti prieteni, chiar daca va fi destul de greu, avand in vedere ca sentimentul de iubire inca mai exista. Te pup.
Înseamnă ca tu chiar insemni ceva pentru el. Normal ca nu puteti sa fiti prieteni f buni dupa ce au existat sentimente intre voi, dar măcar încercări sa fiti amici. Foarte dragut gestul lui! Asta arata ca încă te iubeste!
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: