Ai 16 ani și el are 18 ani.
Nu trebuie să faci nimic că voi când vă veți întâlni veți sta câteva ore de vorbă și tu vei merge acasă și el se va duce unde stă în orașul tău.
Cam așa va fi întâlnirea voastră cum am scris.
Poate el va merge la o terasă cu tine dacă e cald și veți sta acolo câteva ore.
E normal sa imi e fie frica ca nu o sa ma placa un realitate?
Daca tea vazut in poze si nu ai editat sau un video cu tine cum sa nu te placă real?
Hai sa-ti spun ceva despre relatiile de la distanta, nu va tine, esti tanara el e tanar, peste ceva timp e posibil ca unul din voi 2 sa se indragosteasca de altcineva, intalnirile pot deveni mai mult o munca, o sa apara conflictele si problemele de incredere pentru ca sunteti separati, ca sa mearga cu adevarat unul din voi 2 trebuie sa se mute ceea ce inseamna ca trebuie sa-ti schimbi planurile si soarta si nu stii niciodata daca te vei limita la o viata obscura si plafonata, limitata, controlata de dorintele prostesti ale altcuiva. Iesi la o intalnire prieteneasca daca, isi doreste asta, nimic mai mult.
Ieși la întâlnire cu el, testeaza-l, observa-i atitudinea apoi trage concluziile.
Ai grija, maxima!
Dar ce face el in orasul tau, el avand 18 ani?
El poate sa ti spuna orice!
Nu vreau sa te sperii dar pedofilii sau cei care fura copile pentru traffic de persoane au tot felul de tehnici.
Daca vrei sa te intalnesti cu el, fa o intr-un loc public dar sa fie multa, multa lume si nu pleca de acolo. Nu ti spune adresa de acasa, pleaca singura de la intalnire si pleaca cu un taxi, la o adresa falsa.
Nu ti povestesc filme sau povesti. Lucrurile astea se intampla in Ro in zilele de azi.
Poate e un baiat bun dar nu te increde in el asa din prima….sa nu va propuneti sex.
Chiar fii atenta la ce discutati …daca-i 90% despre sex…pa, pa
Nu cred ca e cazul de ceva pedofil am vorbit de multe ori, ne trimitem poze reciproc, nu indecente. Majoritatea conversațiilor noastre sunt normale, nu am vorbit niciodată despre sex sau alte chestii. Cand m-a întrebat i-am spus ca nu sunt pregătita și mi se pare prea devreme după o luna sa ne vedem, dar de când mi-a spus numai la asta ma gândesc, prietenii îmi spun sa merg, nu am nimic de pierdut si ca doar o sa vorbim de aceea m-am gândit sa pun aceea întrebare, eram nesigura
Oooooo, atunci ai semnale bune!
Eu doar zic ca -i foarte bine sa fii atenta tot timpul cu persoanele cunoscute pe internet.
Sunt unele cazuri reale cu ce ti am spus mai sus de nu-ti vine sa crezi!
Mulțumesc mult, tuturor.