NU merita, daca te-a lasat pentru prietena ta, nu merita deloc, nici el nici ea. (el nu stie ce vrea cu adevarat si ea ti-a tradat increderea). Uita-i! Eu asa cred ca este cel mai bine.
Nu conteaza cum incearca sa te recucereasca, daca tie nu-ti mai place de el sau crezi ca ai prea multa demnitate ca sa-l mai ierti dupa tot ce ti-a facut poti sa-i zici verde-n fata ''Gata! S-a terminat!''.Nu ai nicio obligatie avand in vedere ca s-a comportat ca un tampit cu tine.Cat despre ''prietena'' ta a profitat de necazul tau ca sa se cupleze.P.S ca tine sa fi fost nu o mai numeam prietena.
Bine hai sa o luam cu inceputul... daca s-a pus cu prietena ta insemna ca prietena ta tea tradat si nu mai pot avea incredere in ea! Si despre faza asta sa fi su nu cu el daca as fi in lcul tau as incerca sa ma impietenesc cu el si sa devenim BBF ca sa zic asa si poate reusesti sa fii din nou cu el dac aii castigi increderea! Pai asta este sfatul meu daca il doresti asa de mult dar daca as fi in locul tau sincera sa fiu nici nu as mai vrea sa aud de el dupa toate amenitarile si barfele adresate tie...
Mai pai daca el mai are sentimente si tu pentru el de ce sa nu incercati din nou poate de data asta va fi ceva mai puternic.In orice relatie se mai intampla certuri din astea dar se trec cu vederea.
Asa zisa prietena nu cred ca s-a comportat ca una. Eu zic sa nu porti ciuda nimanui dar ar fi mai bine sa iti faci noi prieteni, sa nu mai spui secretele tale "prietenilor" pentru ca te vor trada odata (cand va certati etc.). Pe baiat pur si simplu nu-l mai baga in seama, nu ai nevoie de cineva care-si bate joc. Sper ca te-am ajutat!:*