Iubirea nu are varstaPai caut`o si vb cu ea.Nu pot sa imi dau seama dc a luat ea decizia asta adica din kuza prietenilor ei?:o daca prietenii ei ii sp sa se arunce cu kpul in fantana ea se arunca? sh asta doar ca sa vezi cum sunt prietenii din ziua de aziCaut`o sh vb cu ea vezi daca intr-adevar simte ceva pentru tine, daca cu adevarat te`ar fi iubit nu i`ar fi pasat de ce spuneau prietenii ei, scuze dar asta e adevarulVezi ce poti sa rezolvi cu ea, daca mai poti.
S-a despartit de tine pentru ca era cu 2 ani mai mare si radeau prietenele ei de ea? cam prostesc.Sincer nu cred ca te ub daca te ubea nu se despartea de tine din motive banale. Daca vrei so regastigi va fi greu lund in seama faptul ca ea nu cred ca te place.Sincer nu stiu cum so recastigi, dar sfatul meu este sa gasesti pe altcineva care sa te placa pentru ceea ce esti si sa nu faca ce spun altii pentru ca iubirea nu are limite.
Te-a trimis la plimbare ca să nu mai râdă prietenii ei de ea?
Şi tu încă o mai vrei?
Dă-o-n sânge de superficială!
Dacă pentru ea e mai important să nu râdă prietenii de ea, las-o cu prietenii ei şi mergi mai departe.
Noroc!