Nu ma refeream la. ceea ce te referi tu,ma refeream la un caracter d-ala de "Retardat" cum sa strigi dupa o fata... "Frumoaso,ce faci", sa te auda toata lumea, sunt mai multe posibilitati, o place, vrea doar sa ___, vrea sa te faca geloasa sau e...Una din 3
Sa inteleg ca el te-a despartit pe tine, si tu l-ai despartit pe el.
De asemenea, nu se desparte "s-au vrea sa ma faca geloasa", ci "s-au vrea s-a m-a", mai pune mana pe o carte.
"ne-am despartit reciproc"? Asta denota cam cata minte ai si cat de mult te-ai dus pe la scoala. E grea limba romana!
V-ați despărțit reciproc? Hai, că pe asta n-am auzit-o în viața mea până acum! Bine că nu v-ați despărțit simultan.
Nu știu, mă, fetelor, de ce dacă unul se desparte de voi și o salută pe prietena de lângă voi deja vă imaginați că încearcă să vă facă geloase ca să vă întoarceți la ei.
)) E vreun taran d-asta obsedat.Cum sa strigi pe strada "frumoaso, ce faci?"
Stau la sat... se poate spune si asa!
Nu e ca la oras!
Nu ma refeream la. ceea ce te referi tu,ma refeream la un caracter d-ala de "Retardat" cum sa strigi dupa o fata... "Frumoaso,ce faci", sa te auda toata lumea, sunt mai multe posibilitati, o place, vrea doar sa ___, vrea sa te faca geloasa sau e...Una din 3
Daca o placea, putin posibil sa o abordeze cu 'frumoaso' sau etc, in cazu in care nu e vreun taranoi. Dar daca se comporta doar cand treci tu asa, atunci inseamna ca incearca sa te faca geloasa. sper ca te-am ajutat, funda? :3
Doar vrea sa te faca geloasa, cred ca suntem copii si credem tot. Nu o place, dar vrea sa te enerveze pe tine
Cred ca o face din răutate și încearcă sa te facă sa te simți rau... funda pls:p
Mario1996 întreabă: