| AnaisAnais15 a întrebat:

Buna. Am fost despartita de prietenul meu 5 zile (o relatie de un 1an si 2luni) intre timp ne-am impacat, iar intr-o zi si-a lasat telefonul in masina deblocat si eu ca o curioasa ce sunt, m-am uitat pe el. Avea o conversatie cu o fata pe Instagram in care se dadea la ea, o alinta bby si a initiat sa vorbeasca cu ea si pe mess. Insa pe mess deja era stearsa acea conversatie. El nu stie ca stiu. I-am dat mesaj fetei si a zis ca au vorbit cateva zile, apoi nu s-au mai cautat.
Acum eu mi-am dat seama ce fel de om este. Si daca a facut asta dupa 2 zile de la despartire. O poate face sila orice cearta banala. Ce sa fac? Cum sa ii spun? Cum sa ma comport cand am extrem de mte ganduri, increderea nici nu pot sa mi-o mai pun in el.

51 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Care-i problema? Ati fost despartiti.
Nu se pune.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i papucii!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu mai ai incredere in el, el nu ar trebui sa mai aiba incredere in tine ca ii cauti in telefon... e clara soarta relatiei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce i-a făcut? I-a rupt vreun picior? Dar ție ce ți-a făcut? Pentru niște vorbe renunți la un om?

| dullcat a răspuns:

Buna.Ii spui ca nu mai ai incredere in el si rupi relatia. Exista viata si dupa aceea, chiar daca iti vine greu de crezut in acest moment.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu ii spune nimic. Si... ce zici ca faci in seara asta?

| relian a răspuns:

Deci tu daca ai un iubit, te desparti de el, ala trebuie sa mearga la manastire, sau ce anume insinuezi? Eu cred ca esti bolnava mintal laughing sanatoasa sigur nu esti.
Odata ce nu mai estu cu cineva, ala poate sa faca orice pricepi? Daca nu pricepi, inseamna ca nu esti doar bolnava mintal esti si saraca cu duhu la greu laughing

Mai bine ai sterge intreabarea assta stupida, te faci de ****, cei care au comentat pro, adica catre tiau tinut partea, nu ai inteles nimic din ce ai spus pe aici laughing is si ei ca si tine.

Deci te despartri, ala trebuie sa stea singur, sa moara singur laughing ai o gindire de cacact uscat laughing

| Frank51 a răspuns:

Tu îl cunoști, tu știi punctele lui slabe și punctele lui tari(mă rog, în mod normal trebuia să știi), și doar tu poți stabili dacă merită să mai stai cu el sau nu. Pune în balanță.

| Holiday a răspuns:

"Am fost despartita de prietenul meu 5 zile..."

Deci erai DESPARTITA, ce problema ai cu el ca a vorbit cu aia? Ce ai fi vrut, sa intre in doliu?!

| AnaisAnais15 explică (pentru Holiday):

E vorba ca a facut un lucru pe care zicea cu tot cuvantul ca nu va face. Si din momement ce s-a dus la alta, nu e normal sa-mi pun semne de intreabre.

| johnnny123 a răspuns:

Tot despre prietenul ăsta e vorba?:

"Avem o relatie foarte toxica, certuri in fiecare si aproape, gelozii la greu."

"M a sunat si m-a injurat in toate felurile, de la zdreanta la cațea. Nu as putea sa reproduc, ca e de neimaginat. "

"Nu stiu daca joaca teatru sau are halucinatii. Pentru ca se drogheaza de la o varsta frageda"

Iartă-mă că-ți spun, dar tu nu mai meriți sfaturi. Pentru că indiferent cât de bune ar fi, le ignori pe toate și te întorci la "relația" aia complet disfuncțională și abuzivă.

Deci nu-ți pot spune decât "mult succes" cu această relație de coșmar pe care refuzi să o închei deși nu va deveni niciodată mai bună.

| Hyperion7 a răspuns (pentru johnnny123):

Bine punctat! Sunt deplin de acord cu tine aicihappy
Daca e vorba de aceeași persoană,clar nu mai merita sfaturi, însă na, neștiind cine, ce și cum, mă simt prost sa ii dau un sfat bun și ea să-l ignore.
Adică dacă știi că relația e toxica, de ce încă mai tragi de ea?
Și nu că judec, dar pe bune acum.Si apoi fetele de-al de ea sunt și cele care hulesc bărbații că sunt x, y, zhappy
Unele dintre astfel de persoane își cam merita soarta și nu că mă bucur de raul cuiva, dar pe bune acum, din 8 miliarde de oameni, chiar nu găsești un altul care să-l înlocuiască? De ce atâta drama și atenție pentru un fleac?
Pentru că da, ăsta e un fleac, spre deosebire de alte probleme tot de ordin familial.

| dullcat a răspuns (pentru johnnny123):

Cel mai probabil, da, e acelasi om in cauza.Si eu ma intreb cat va mai continua, de cate dovezi are nevoie pana cand sa ii vina mintea la cap pentru a face ce este bine pentru ea.

| Hyperion7 a răspuns:

Unde încredere nu e,nimic nu e,nici iubire,nici respect și nici siguranță.
Ce sa faci? Simplu,pui capăt relației și mergi mai înainte.
Înainte să-mi spui ca tii la el,gândește-te la ce am scris mai sus.
Încă un lucru,nu mai poți repara un geam spart,poți să-l lipești,însă nu va mai fi la fel,așa e și cu încrederea, dar și cu trecutul.
Și decat sa te lupți să îl schimbi, că vezi că nu știu ce, mai bine pleci.
O sa zici acum "pai avem un an și ceva de relație, nu pot pleca pur și simplu"
Greșit.Nimeni nu te tine legat daca tu nu vrei.Mai mult, ce motiv ai sa ramai? Sa ai o viață plină de nesiguranță?
Aici ține de tine.

| Eireann a răspuns:

Nu conteaza fiindca erati despartiti. La 5 secunde dupa despartire e un om liber si poate sa faca orice vrea. "O poate face sila orice cearta banala." O poate face si fara cearta dar nu a facut-o. A vorbit cu o fata - nimic mai mult - cand voi erati DESPARTITI. Nu conteaza ca de 2 minute, 2 zile sau 2 ani - el era un barbat singur.

| Marius22222222222 a răspuns:

Vezi ce face curiozitatea?

| haileewatson a răspuns:

Nu esti o prioritate pentru el. Te asigur eu ca in anul asta cat ati fost impreuna a mai vorbit cu alte fete pe ascuns, dar nu vei afla niciodata.
Bye bye! Urmatorul!

| adryang78 a răspuns:

Ți-ai răspuns singură la întrebare. O relație lipsită de încredere nu are nicio șansă să reziste. Vor fi mereu bănuieli și reproșuri care v-ar face viața un iad. Un grăunte de gelozie are și el rolul lui în condimentarea unei relații, pe lângă atâtea alte aspecte, dar fără încredere în partener se alege praful.

| CleanHeart a răspuns:

Sfaturile nu sunt luate în serios în situațiile astea și atunci când te saturi tu și știi cat poți accepta

| Altinbek a răspuns:

Mai i dai o sansă, dacă va face din nou asa ar trebui să nu mai vorbești deloc cu el.

| tunoi88 a răspuns:

La tine a fost ca ati fost despartiti dar sunt multi care merge la 2 capete si femei si barbati. Eu zic ca nu este ceva grav, nu erati impreuna si poate el nu stia ca o sa va mai impacati. Daca nu existau sentimente, nu va mai impacati. Este doar parerea mea. Stiu ca sunt multi/e, in general doamne, ca a gresit dar in ziua de astazi nu mai exista sfinti/e. Le zboara mintea dar nu recunosc. Nu e nimeni perfect si sfant happy

| Corina3434 a răspuns:

Cumpara un vibrator si uita de acest specimen.

| AndreiMadalin69420 a răspuns:

Esti o nesimtita ca ii cauti in telefonul
RUSINE

| ScorteaTraian a răspuns:

Vezi tu unde duc ''relatiile''? Nu poti sa te culci cu unul fara sa fii casatorita cu el. bby! te-a tradus.

| Holiday a răspuns (pentru ScorteaTraian):

De parca, daca e casatorita, nu o poate traduce bby...hee hee

| ScorteaTraian a răspuns (pentru Holiday):

Nu prea cred ca domnul o sa-si riste casnicia si caminul pentru bby. Acum o face ca nu are nimic de pierdut.

| AnaisAnais15 explică (pentru Holiday):

Cine sa fie casatorita? Te rog sa nu vorbesti lucuri pe care nici nu le stii

| Freya1 a răspuns (pentru Holiday):

Nu am nimic cu sexul masculin, dar cum se face ca majoritate din voi mai ales la o relatie de lunga durata când luati o pauza sau ceva repede cautati înlocuitoare.Va e teama ca muriți singuri dacă va lăsa aia, sau nu aveți la cine sa va plângeri de relația din care ați luat pauza?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ScorteaTraian):

Du-te uai si te culca. Cu ea in mina si cu o icoana in cealalata, ca in rest...

| Holiday a răspuns (pentru Freya1):

Nu e vorba de "inlocuitor". Dar atata timp cat e pauza, "sau ceva", ori e, ori nu e. In plus, ea nici "in pauza" nu era, ci "despartita". Adica, la momentul ala, relatia nu mai exista. De unde pretentia sa faci, sau nu, ceva?! Nu e vorba de frica de a muri singur, dar de ce sa pierzi timpul?! Nici macar nu trebuie sa-ti propui neaparat o relatie serioasa, poate fi un ONS, o relatie deschisa, orice combinatie. Iar asta se aplica si la barbati, si la femei. Culmea e ca, mai degraba intra barbatii in doliu dupa o relatie, decat femeile. De aia ai putea spune ca le e frica de faptul ca vor imbatrani singuri daca s-au despartit de una si de aia le-a cazut cerul in cap, nicidecum de cei care isi vad normal de viata.

"Acum o face ca nu are nimic de pierdut."

Presupunem ca erau casatoriti. Ce pierdea?! Cateva sute de lei actele de divort?!

Familia, caminul, masina, banii, etc. Cateva sute de lei? Judeci ca un sarantoc care nu are nimic. Si nici nu va avea.

| ScorteaTraian a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Scuze. Stiu ca daca incerci sa le deslusesti viata prostilor asa patesti.

Unde naiba crezi ca iti dispar masina si banii daca divortezi?!

| tunoi88 a răspuns (pentru Freya1):

Simplu, ca sa treci usor peste despartire si sa o uiti repede. Eu cred ca si despartirile, suferinta, fac parte din maturizare si trebuie sa treci prin ele, mai devreme sau mai tarziu. Indicat este sa trecu prin ele cand esti mai mic, ca sa te maturizezi.

| Freya1 a răspuns (pentru tunoi88):

Pai și te ajuta sa cauți rendom femei, și mai ales de care cel mai probabil spui ca sunt aiurea și sa te bagi în seama? Nu te gândești ca lași o impresie proasta și clar nu mai ai șanse la ce-a cu, care ai făcut o pauza sau ai avut o cearta doar?

Pai dacă tu intr-o saptamana și intri în vorbe cu alta pe combinații e clar ce sentimente ai avut pentru aia de care abia te-ai despărțit.
Faza e ca tot astea sunt aia ce mai vor o șansă după ce vad ca nu le merge cu cea noua.

De unde ideea asta ca, indiferent ce sentimente ai avut, trebuie sa suferi?! De fapt trebuie sa intelegi ca atunci cand ceva nu mai merge, e mai bine pentru toata lumea sa-si vada de viata. Oricum, nimeni nu e de neinlocuit. In plus, daca in cazul unei eventuale impacari, te ia la intrebari, sau te verifica ce ai facut in perioada cat ati fost despartiti, e evident ca impacarea e o greseala.

La mine cand s-a ajuns la o pauza, pentru mine femeia a fost fosta. M a interesat sa ii demonstrez ca imi e mai bine fara ea, in urmatarea perioada, am schimbat masina, iesiri, plimbari si ma afisam cu cineva. Degeaba ma mai caua pentru ca eu nu puteam sa imi bat joc de fata cu care eu ieseam si imi doream o relatie. Ai ales sa pleci, ai ales sa iei o pauza, pentru mine este ca si inselatul, pauza.

Se impart. Daca sunt si copii pleci din casa cu ea in mana. Citeste codul civil. Mars la scoala.

Nu e vorba de suferință ta ci de respect.
Eu una deși mi-am refăcut viata la N timp dup fostul nu m-am pus sa ma afișez peste tot sau sa vorbesc cu toată lume despre noua mea relatie din respect pentru el ca el trecea printr-o perioada aiurea.Noi am rămas prieteni și vorbeam, el a rămas singur și în viata și acasă și nu m-am simțit ok sa ii spun cât de happy sunt eu cu noul meu partener și câte întâlniri am avut in perioada respectiva.Nu ma ascundeam pe strada, dar nici nu am vorbit despre asta.
Plus ca tu ca om, după o relație de ani de zile de ce ai vrea sa te și arunci în alta la nici o saptamana?

| Freya1 a răspuns (pentru tunoi88):

Nici eu nu sunt cu pauzele, si eu sunt "dacă vrei asa, ne vedem de viata", dar nu mi-am facut niciodată un tel din ai face în ciuda pentru ca asta înseamnă că încă îmi pasa și îmi e ciuda ca ma lăsat.

Am facut in primul rand schimbarile pentru mine, daca s-a ofticat sau nu, nu m-a interesat. Cand a incercat sa vina inapoi, la fel nu m-a interesat.
Barbati am auzit ca s au omorat pentru femei si foarte multe cazuri dar femeie pentru barbat nu. Ar fii multe de spuns.
O seara frumoasa!

"Plus ca tu ca om, după o relație de ani de zile de ce ai vrea sa te și arunci în alta la nici o saptamana?"

Deja parca vorbesc cu analfabetii functional. Am zis ca e vorba neaparat de relatie? Nu orice duce la relatie. Ia citeste mai sus. In plus, cine a zis ceva de facut in ciuda?! Nici macar asteia de a intrebat nu i-a facut nimeni in ciuda, ea si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala.

"Se impart."

Ok, se impart. Dar provin din doua venituri, deci practic ramai cu ce ai fi avut dintr-un singur venit. In plus, se impart doar daca sunt dobandite in timpul casatoriei, nu provin din mosteniri, si nu exista separare de bunuri.

"Daca sunt si copii pleci din casa cu ea in mana."

Chiar esti prostalau rau. Scuza-ma ca m-am bagat in seama cu tine.

| dullcat a răspuns (pentru tunoi88):

Daca vei cauta pe google,, femeie s-a sinucis din dragoste'' vei gasi destule cazuri.

| tunoi88 a răspuns (pentru dullcat):

Sunt mai putine crede ma.

| PaulAdrian17 a răspuns:

Clar trebuie sa te despărți de el. Dacă ți-a trădat încrederea o data o s-o facă și a doua oară.

| SunnyDoe a răspuns:

Jet si atat.

| SunnyDoe a răspuns:

Ti-am vazut celelalte intrebari. O sa se intoarca mereu la tine pentru ca te vede ca esti batuta in cap si nu ai respect de sine. Sa nu te flateze asta.

| Cornelus0070 a răspuns:

Bby? Dupa bby va veni alta si alta. Esti la consum in categoria share woman. Te trag toti care-s in cautare.